Mervenin eeylem 2 cm le 2 haftamı ağlamak istiyorm😭 benmde 2 cm nasl açılır bu bişey denedinizmi işemi yaramadı
eeylem Mervenin hergun yürüyorum evi süpürüyorum. Resmen kaynar suyla yikaniyorum bol bol oynuyorum deli gibi evde ama yok gelesi hala 😂😂
eeylem Elifbekir bulantı bende de var son bir haftadır nedense 😟😟 bide mide suyum ağzıma geliyo resmen. Ne bisey yiyebiliyorum nede içebiliyorum 😅
Elifbekir Mervenin migden bulanıyor mu :( doktora gtsem mi beklesem mi çünkü sancim yok napcam bilemedim
Mervenin Elifbekir miğde bulantım yok dün kustum bir ara bulandı onun dışında kalça ağrım kuyruk sokumumağrım hiç bir şekilde geçmiyo nst de sancım da çıkmadı 2 cm açıklıkla eve geldim bn
Ruyam34 Elifbekir mide bulantıları Doğum habercisi aslında gelir bence Pazartesi’ye kadar bebeğin . Benimde Şafak 5 mide ekşimesi ve bel ağrısı hariç hiç bir şey yok
Elifbekir Ruyam34 hadi baklm bekliycem vlla.pazartesine kadar sancim ağrım olmazsa gitmeyi dusunmuyom doktra çünkü sdce migde bulantım var
Ruyam34 Elifbekir git bi görün ama telaş etme bence 41 e kadar yolu. Var illa geliyor 40 + larda şuan geçicek. Bir durum yok ama az kalan günleri beklemek hepimizde stres yapıyor . Bende diyorum ne zaman gelecek sabredelim
Elifbekir Ruyam34 beklim baklm.ağrım sizin olursa bu akşam yarın gtcem yok düzelir se bekliycem bende cnm