Htctsbk Elifbekir son 7. Bekliyorum artık bende gelsin diye arada bi yalancı kasılma oluyor hiç gelecek gibi değil
Mervenin Elifbekir dün gece doktoru aradım gittim hastaneye dr um yoktu ama nst çektirdim sancı çıkmadı ebe alttan muayne etti 2 cm açıklık bebek kendini aşa itiyodur ondan bu ağrın dedi ebe olucak bu evler dedi ama böyle devam ederse yarn gene gidicem
Huzurlu eeylem doktor cok geride aciklik ileri dogru 2 cm dedi zaten saha once dogum yapanlarda oluyomus o sizin normal 2 cm mi olmus iyi gene. Bizimde son 3 gun 😊
eeylem Huzurlu allah hepimize saglicakla kucagimiza almayi nasip etsin. 2 cm 2 haftadır ama gelen yok 😂 agrım war sadece, ilk bebek olduğu için de heyecan dorukta 😍😍
Hamilelik10 snms bizimde son 8, hiçbi belirti yok 🙈🙈 bugün kontrole gittik keyfi yerinde 😁😁 kaç kilodasınız?
Hamilelik10 snms bizde bugün gittik, 3600 olmuş, doktor da artık yeter gelsin dedi 🙈🙈 maşallah size de 💕💕
Gzeo6 Elifbekir ebe geldi bakti 1,5 cm olmus dunden beri. Insallah seninki basladiyinda hemen olur biter. Wallaha boyle beklemek cok kotu oliyor ya
tahinpekmez Nisanyagmuru Doktorunuz bir yorum yaptı mı döner/dönmez gibisinden? Benimki pek bir şeyi demiyor da :/
Mervenin Ya bişey sora bilirmiyim şu kasılma saymak nasl oluyo çöze bilmiş değilim🙈 karn sertleşmesinimi saycaz o çokmuzun sürüyo anlamadm yoksa sancı ağrı gibi bişeymi oluyo biri bana bunu anlata bilirmi🙈🙈🙈
Dilara001 tahinpekmez yok bizdede hep normal dogum pozisyonundaydi. Hatta bugun bile kontorolde hala oyle. Doktor daha degismez dedi ama bakalim. Degismesinde zaten nornal istiyrm allahin izniyle 🙏