fenito Yılladır kız çocuğu hayalim vardı Bir oğlum var ismi Akça 5 yaşında 3yaşından beri kardeşin olursa gökçe olsun ismi derdim hep.. Ya bu sene ne kadar çok gökçe ismi duydum senelerdir hayalimdi benim kızım olucak ya herkes koydu😀
nisan_g kusay1811 mercan97 Alara6161 ikizlerlemucadele behiyearslan Yaradanisterse Yldzzzzz Semaaa__ tortillam_ Minesi endlessdream ipek9 ceraninya Hedwig endlessdream 5228 cece01 esraaslny Emir2021 DenizZeynepmom senakrgl akbltsvda fatoss_ unzilee8827822979 merve966 eftomiyy atik_ babyonn sidika_karagoz leylizer selintasdelen kızlar sizin fikrinize ihtiyacım var benimde sizce nasıl Güneş Vera Maysa Lina Larin Duru leylizer ridra Mervisozkul gulernisaguler Mervisozkul zehrackc Mervisozkul ali_eymen kzbn51 ipeksakarya banuilebatur kosarnim babyonn fenito gulum05 lachyn20 vascenceloss minepoyraz nohutumm glsmkynr aaaaaaaveannesi edarenn zehrakotan049 asellinafunda esiii1 Hirmm Zehrailly beriayarartorun MehtapDurak zuhra_yldz yaseminis lachyn20 Rojdiyebiri kzbn51 nisan_g ipeknur2709 adinsmom2 doganndilannn ipekkkaynarr Yasem4 ali_eymen
gulum05 nisan_g bende ikiz kızlar olucak isimlerini İnci və Ahu koyucam Allahın izni ilə🌸🙏 İsim önerisi isə Adel Ayla Alya Jasmin Melisa Alisa Adelina Ada Nur ola bilir
vascenceloss nisan_g Daha ortada çocuk yokken kız ve erkek ismine karar vermiştik Altay ve Umay diye kızımız olacak ama o kadar çok Umay koymak isteyen var mı çocuklarımız okula başladığında sınıfın yarısı Umay olacak 😁 başka içime sinen isim de yok bi Eylül seviyorum çocukluğumdan beri kendi adım olsaydı derdim ama eşim istemiyor 🥲
nisan_g kzbn51 bende bu tür durumlarda koyulması taraftarı değilim ama açelya yı değerlendirebilirsiniz 💞
lachyn20 nisan_g eski Türkçe isimlerinden güzellik ve bereket anlamına geliyor. Asya ve Orta Asya ülkelerinde kullanılan isimlerden, günümüz Türkcesine Suna olarak geçmiş ancak orijinali Sona.
nisan_g kosarnim bu sene o kadar çok duydum ki Gökçe ismini yoksa değerlendireceğim isimlerden biriyidi benimde 💞
nisan_g nohutumm aman hiç takmayın onları millet herşeye bir fikir yürütüyor sizin içinize sinmesi önemli olan milleti memnun edemeyiz
zehrakotan049 nisan_g bi erkek bi kız dedilerr doğuma 3 haftam kaldı kız olursa 3 kız annesi olucam 1 numaram Havin Sahra 2 numaram Asiye 3 numaram Eylül Zana olucak eğer kız olursa