nisan_g kusay1811 mercan97 Alara6161 ikizlerlemucadele behiyearslan Yaradanisterse Yldzzzzz Semaaa__ tortillam_ Minesi endlessdream ipek9 ceraninya Hedwig endlessdream 5228 cece01 esraaslny Emir2021 DenizZeynepmom senakrgl akbltsvda fatoss_ unzilee8827822979 merve966 eftomiyy atik_ babyonn sidika_karagoz leylizer selintasdelen kızlar sizin fikrinize ihtiyacım var benimde sizce nasıl Güneş Vera Maysa Lina Larin Duru leylizer ridra Mervisozkul gulernisaguler Mervisozkul zehrackc Mervisozkul ali_eymen kzbn51 ipeksakarya banuilebatur kosarnim babyonn fenito gulum05 lachyn20 vascenceloss minepoyraz nohutumm glsmkynr aaaaaaaveannesi edarenn zehrakotan049 asellinafunda esiii1 Hirmm Zehrailly beriayarartorun MehtapDurak zuhra_yldz yaseminis lachyn20 Rojdiyebiri kzbn51 nisan_g ipeknur2709 adinsmom2 doganndilannn ipekkkaynarr Yasem4 ali_eymen
Zehrailly nisan_g Ben kızıma Elif Ada ismini koydum. Elif i rüyamda gördüm Ada ise oğlum hep öyle seslendiği için koydum.
beriayarartorun nisan_g kendi ismim farklı bir isim olduğu için açıkcası kendi kızıma daha casual bir isim koymak istedim. ### Aslıhan (güçlü, asil, soylu anlamına gelmekte) isminde karar kıldık. Kendi ismim ise Beria (zeki kadın demek) fikir olursa eğer.
lachyn20 nisan_g eski Türkçe isimlerinden güzellik ve bereket anlamına geliyor. Asya ve Orta Asya ülkelerinde kullanılan isimlerden, günümüz Türkcesine Suna olarak geçmiş ancak orijinali Sona.
nisan_g babyonn aynı durumdayız tamam diyorum seçtim sonra iki gün geçiyor o ismi beğenmemeye başlıyorum bide 🤦🏻♀️
ustbshll nisan_g ben çok beğendim ama eşimin annesi isim konusunda çok zorlanıyor isimleri genelde zor söylüyor yada yanlış söylüyor bende alışır diyorum ama simay ile Miray daha olası geldi ona 🫠🫠
nisan_g nohutumm aman hiç takmayın onları millet herşeye bir fikir yürütüyor sizin içinize sinmesi önemli olan milleti memnun edemeyiz