nisan_g kusay1811 mercan97 Alara6161 ikizlerlemucadele behiyearslan Yaradanisterse Yldzzzzz Semaaa__ tortillam_ Minesi endlessdream ipek9 ceraninya Hedwig endlessdream 5228 cece01 esraaslny Emir2021 DenizZeynepmom senakrgl akbltsvda fatoss_ unzilee8827822979 merve966 eftomiyy atik_ babyonn sidika_karagoz leylizer selintasdelen kızlar sizin fikrinize ihtiyacım var benimde sizce nasıl Güneş Vera Maysa Lina Larin Duru leylizer ridra Mervisozkul gulernisaguler Mervisozkul zehrackc Mervisozkul ali_eymen kzbn51 ipeksakarya banuilebatur kosarnim babyonn fenito gulum05 lachyn20 vascenceloss minepoyraz nohutumm glsmkynr aaaaaaaveannesi edarenn zehrakotan049 asellinafunda esiii1 Hirmm Zehrailly beriayarartorun MehtapDurak zuhra_yldz yaseminis lachyn20 Rojdiyebiri kzbn51 nisan_g ipeknur2709 adinsmom2 doganndilannn ipekkkaynarr Yasem4 ali_eymen
tortillam_ Mervisozkul ya evet ama karar veremiyorum. Kime desem daha güzel isimler yok muydu diyor. Takma takma diyorum ama insanın içini soğutuyorlar
Mervisozkul tortillam_ valla sizin içinize ne siniyorsa o güzeldir herkese bakarsanız niye kaşın kara derler
zehrackc Bende MEVA koyacağım nasipse rüyamda gördüm 🥰 Salih ve saliha kişilerin toplanıp gideceği yurt aynı zamanda 7 cennet kapısının isminden biri 🌸
kzbn51 nisan_g Açelya Yüsra Meyra Bu üçü arasında kaldık bi cennet kuşum var onun ismini Aybüke koymuştuk aslında ben tekrar Aybüke koymayı düşünüyorum ama herkes koyma kaderi benzer falan diyor
nisan_g kzbn51 bende bu tür durumlarda koyulması taraftarı değilim ama açelya yı değerlendirebilirsiniz 💞
kzbn51 ipeksakarya İrem isminin konulmasını pek önermiyorlar bi kaç yerde okumuştum canım yanlış anlama beni görünce yazmak istedim
babyonn banuilebatur bizim hep listede vardı ama onu ele bunu ele derken ona karar verdik gibi oldu. defneyle arasında kaldım ama defne çok koyuldu diye eledik 😀
nisan_g kosarnim bu sene o kadar çok duydum ki Gökçe ismini yoksa değerlendireceğim isimlerden biriyidi benimde 💞
banuilebatur babyonn yaa heryer defne 🙈Melis de çok yeni bir isim değil ama hep tatlı gelmiştir bana 🍓