nisan_g kusay1811 mercan97 Alara6161 ikizlerlemucadele behiyearslan Yaradanisterse Yldzzzzz Semaaa__ tortillam_ Minesi endlessdream ipek9 ceraninya Hedwig endlessdream 5228 cece01 esraaslny Emir2021 DenizZeynepmom senakrgl akbltsvda fatoss_ unzilee8827822979 merve966 eftomiyy atik_ babyonn sidika_karagoz leylizer selintasdelen kızlar sizin fikrinize ihtiyacım var benimde sizce nasıl Güneş Vera Maysa Lina Larin Duru leylizer ridra Mervisozkul gulernisaguler Mervisozkul zehrackc Mervisozkul ali_eymen kzbn51 ipeksakarya banuilebatur kosarnim babyonn fenito gulum05 lachyn20 vascenceloss minepoyraz nohutumm glsmkynr aaaaaaaveannesi edarenn zehrakotan049 asellinafunda esiii1 Hirmm Zehrailly beriayarartorun MehtapDurak zuhra_yldz yaseminis lachyn20 Rojdiyebiri kzbn51 nisan_g ipeknur2709 adinsmom2 doganndilannn ipekkkaynarr Yasem4 ali_eymen
babyonn Kızlar ya kesin karar verenler size bir sorum var hani ismi bu olacak diyorsunuz ya nasıl diğer isimlerde aklınız kalmadan karar verebiliyorsunuz saçma bir soru ama sürekli fikir değiştiriyorum bana bi yardım edin😢😢
nisan_g babyonn aynı durumdayız tamam diyorum seçtim sonra iki gün geçiyor o ismi beğenmemeye başlıyorum bide 🤦🏻♀️
leylizer nisan_g benim bi görümcem var her isimle müthiş dalga geçebilme özelliği var . İsimleri önce ona soruyorum dalga gelebiliyorsa ismi yakın bi kelimeye yuvarlayabiliyorsa iptal ediyoruz 😀 kız olursa aklımızda Asel var şimdi . Ona da aselsan diyor bakalım napıcaz😀
selintasdelen Duru 💕 Cinsiyetini ilk öğrendiğimden beri içimize sinen tek isim çok net, kısa, öz ve anlamı çok güzel bence☺️
ridra nisan_g biz Umay koyacağız anlamı da bereket ve aileyi koruyan tanrıça. Plasenta anlamı olduğunu da okudum
arzucagil nisan_g ilk kızımın ismi Çağıl şimdi ikinci bebeğimi bekliyorum çok az kaldı kavuşmamıza adını Deniz koyacağım.
ipeksakarya nisan_g 24 haftalığız kızımın ismini taaa iki sene evvel oğlum istemişti rabbimde nasip etti sağlıcakla kucağımıza alırız inşallah adını irem koyacağız Cennet bahçesi ve cennetteki ırmak İki anlamdada geçiyor kuranda 🌸
kzbn51 ipeksakarya İrem isminin konulmasını pek önermiyorlar bi kaç yerde okumuştum canım yanlış anlama beni görünce yazmak istedim
sweatmother nisan_g kızımın adı Belis aşkın ilk meyvesi demek şimdi hamileyim bu kızımın adı da Almila olucak inşallah :)
ipeknur2709 nisan_g Efnan koyacağız nasipse cenneti ağaç dalları ve zarif bakışlı kız diyede anlamı varmış 💗