srbstcnr gunebakann benim de gebelik şüphem var 7 gün kaldı adetime yaptım ama bişey çıkmadı hala çıkma ihtimali var demek ki😅
gunebakann srbstcnr Hayırlısı olsun inşaallah bacım,ben kan verdim negatif,test mağduru oldum tekrardan 🥲
gunebakann ecemiyy Aşkım kan verdim negatif,yine test mağduru oldum gerçekten çıldıracağım artık,senin geçen testin silikti şimdi niye böyle çıktı ya😞
gunebakann aykutyesim Kan verdim kuzum negatif,yine test mağduru oldum inşaallah seninki güzel ilerler 🥹
cansumbl ecemiyy 0 ın üstündeki her değerden şüphelenirim vallahi ben 😅 regl de olmadığın için hiç belli olmaz. Stres yapma çok kuzum. Kaçıncı denemeydi sizin?
ecemiyy cansumbl canım valla Banada çok olumsuz şeyler yazan oluyo ama bende ilk defa 1 görüyorum hayatımda ve aşırı umutluyum😂 bu 6. Ay herhalde cnm inanki hep <.400 çıkıyordu ilk defa 1
cansumbl ecemiyy 0-5 olarak negatif kabul edildiği için işte insanlar da tabi bilimsel konuşuyor. 😅 ama ne olacağı hiç belli olmaz, inşallah geç yerleşmiştir de pozitifi görürsün 🙏🏻
cansumbl ecemiyy yaa ne demek canım, hepimiz aynı yollardan geçiyoruz. Seni çok iyi anlıyorum. Olmazsa da canını sıkma. Biliyorum çok zor her ay aynı şeyleri yaşamak. Allah hepimize sağlıklı gebelikler nasip etsin. 🙏🏻😍