gunebakann _nejla_ bir kaç gün önce yapmıştım aslında pozitife dönmüştü ovulasyon testlerim ama anlam veremedim
_nejla_ gunebakann dedigim gibi regl gunu yaklasirken ikinci cizgi koyulasiyorsa gebesinizdir ben 3 gebeligimide o sekilde ogrendim gebelik testleri hcg kanda daha yuksek degerlere ciktiginda koyulasiyo ama ovuslasyon daha dusuk degerlerde gosteriyo
srbstcnr gunebakann gözüküyor üsttekinde bence, hayırlı haberler alırsınız umarım. Trendyolds prodoctor erken gebelik testleri satılıyor satıcının güvenirliğine bakıp alabilirsiniz. Çoklu satılıyor hemde. Siz bu testi adetinize kaç gün varken yaptınız?
gunebakann srbstcnr Birini 4 gün kala birini 3 gün kala yaptım,şuan 2 gün var adetime bugün testi tekrarlayacağım bakalım hayırlısı artık Allah’tan ☺️
gunebakann _nejla_ İnşaallah dediğiniz gibidir,kızımın kardeşi olsun çok istiyorum Allah izin verirse🥹🤲
srbstcnr gunebakann benim de gebelik şüphem var 7 gün kaldı adetime yaptım ama bişey çıkmadı hala çıkma ihtimali var demek ki😅
aykutyesim gunebakann ben de oğlumun kardeşi olsun istiyorum hayırlısı bakalım benim oğlum 20 aylık seninki ne kadar?
_nejla_ gunebakann insallah allahim isteyen herkese saglikli sihhatli hayirli evlatlar nasip ettsin 🤲🏻
aykutyesim gunebakann inşallah vardır canım ben de çok göremedim kendimde de yaptım silik çizgiydi 1 dk sonra silindi nasıl anlayamadım ben de, midem bulanıyor karnım ağrıyor, sende belirti var mı
gunebakann aykutyesim Kan verdim kuzum negatif,yine test mağduru oldum inşaallah seninki güzel ilerler 🥹