cansumbl ecemiyy yaa ne demek canım, hepimiz aynı yollardan geçiyoruz. Seni çok iyi anlıyorum. Olmazsa da canını sıkma. Biliyorum çok zor her ay aynı şeyleri yaşamak. Allah hepimize sağlıklı gebelikler nasip etsin. 🙏🏻😍
gunebakann ecemiyy Adet oldun mu peki kaç günün kaldı,1 çıktıysa yükselebilir mi acaba ya bana öyle geldi
gunebakann ecemiyy Kuzum yükselecek gibi hissettim ya,acaba test alıp koyulaşma var mı diye baksan mı acaba 😂😂
ecemiyy gunebakann canım valla zor tutuyorum kendimi işten çıkayım 5te alcam yine mecbur bakmam lazım benimde içimde öyle bi his var ya direkt 1 çünkü🥹😂
gunebakann ecemiyy senin yerinde bende olsam bende çatlarım valla 🤣 sen bugün test yap tekrar koyulaşma varsa yüksek ihtimalle değerin yükseliyor ve yükselecek demektir,yapınca mutlaka haber et tamam mı hayırlısı olsun inşaallah 🥹
ecemiyy elisamommy işte aradığım yorummmm🫰🏻🫰🏻 benimde dün 5 gün kala 1 inşallah benimkide yükselir ya
ecemiyy gunebakann canım bi günde yükselir mi ya sence hiç beklicek halimde kalmadı valla😂 akşama atarım testi♥️