gunebakann Kızlar dün akşam ve bugün sabah yaptığım gebelik testlerime bakar mısınız,akşamki yaptığım testte belirgin bir şey yok fakat sabah ilk idrarla yaptığım testte gölge görüyorum ben mi yanılıyorum? Üstteki bu sabaha ait,alttaki ise akşama ait 🥲
srbstcnr gunebakann gözüküyor üsttekinde bence, hayırlı haberler alırsınız umarım. Trendyolds prodoctor erken gebelik testleri satılıyor satıcının güvenirliğine bakıp alabilirsiniz. Çoklu satılıyor hemde. Siz bu testi adetinize kaç gün varken yaptınız?
e_kardelenn gunebakann üsttekinde bende gölge gördüm ama bir kaç sabah arka arkaya tekrarlayın koyulaşma görürseniz kan testi verin 🫶🏻
bebekisteyen gunebakann ben göremedim canım belki kameradan olabilir eğer sen gözünle görüyorsan 3-4 gün daha bekle tekrar yap yani zaten DP 14-15′te bayağı silik bir çizgi görürsün
Zeynep-1999 gunebakann ben görüyorum canım üstekinde Kimyasal gebelik geçirdiğim de benim de öyle çıktı kan verdim 5,42 çıkmıştı bence yarın sabah yeniden yap koyulaşma olcak mı bakalım
Busranur_mnts gunebakann sanki gölge var ama koyulaşma takip et yarın sabah yine yap yalancı olma ihtimaline karşı koyulaşma olursa kan verirsin
zemyy Fotoğraf kalitesinden de olabilir ama ben göremedim canım iki gün sonra tekrar yap istersen marka güvenilir mi
gunebakann zemyy üstteki testte gölge görüyorum,bu markayı ilk kez denedim nimo bir bilgim yok açıkçası 🫤
Masal777 gunebakann bu maraka yalancı pozitif veriyor canım bana daha net vermişti umarım hamilesin ama güvenilir bir test değil
zemyy gunebakann ben de bilmiyorum onu awox laboquick innovita ve prodictor early bunlara güveniliyor genellikle
gunebakann zemyy Bu testleri internetten almam lazım Awox bulunduğum yerde asla görmediğim bir marka hep aynı markalar var artımed freely days comfort vs
Masal777 gunebakann gerçek olma ihtimali var tatbiki ama bu testler artık kafa yedi ben dayis away erken gebelik testi aldım 15 tane paket olan ve onda hiç yanilma olmadı su dökülmüş gibi bir iz verdi ertesi gün pembe çizgi verdi hamileyim ecande de pahalı olan prodextor marka iyi bide novaçek beni hiç yanıltmadı çok eczanede var 15 dk sonra kuruma çizgi çıkıyor ama ilk 5 dk yalancı çizgi vermiyor
gunebakann Masal777 Tamam kuzum bi iki gün sonra predoctor olanı deneyeyim yine çıkarsa kan veririm artık o testi bulmak da sıkıntı her yerde yok işte bir de ev taşıyacağım bugün ters zamana denk geldi valla
gunebakann bebekisteyen 2 eylülde adet olmam lazım zaten 3 gün kaldı adete artık yarın veya ertesi günü yine yaparım dediğin gibi çıkarsa tekrar kan vermeye giderim
gunebakann Zeynep-1999 En azından birinin daha görmüş olması rahatlattı beni,diyorum gözüm mü yanılıyor diye,çok sağol kuzum testi tekrar edeceğim dediğin gibi