allyslife GozdeKB kefiri muzla blender ile çekmeyi dene, belki seversin o zaman. Bir de Eker’in kefirini öneririm, Altınkılıç çok asidik, mideyi rahatsız edebiliyor. Hamileyim canım, 33+5 erkek bebiş bekliyorum, 27 yaşındayım🫠
GozdeKB allyslife ay evet altınkılıc almıştım ilk çok kötü bozulmuş gibiydi ve eminimde bozukluktu o bir daha almadım 😅benim bebişimde erkek 💙bende 30 yaşındayım senin ilk mi ikinci mi 🥰
allyslife minikfasulyeo karpuzu mutlaka kısıtlamanız gerek, ben 2 aydır yemiyorum aşığı olmama rağmen🥲 sadece geçenlerde canım çok çekti diye misafirlikte 2 çatal yedim mesela. Bebek ileri ise meyve suyu ve meyve direkt kısıtlanmalı. Enerji düşüklüğü psikolojik de olabilir sonuçta alıştığımız bir beslenme düzeni var, bir anda değiştirmek zor gelebiliyor. Elma armut gibi şeker oranı az meyveler tüketebilirsiniz mesela.
allyslife GozdeKB Eker ve özellikle File varsa yakınında Harras müthiş. Harras’a bayılıyorum🫠 oyy sağlıkla gelsinler🩵🫧 ilk doğum olacak inşaallah ilk gebeliğim 8 haftalıkken sonlandı maalesef🫠
fkrts BKZ gebelik şekerinde bebeğin kilo alması sağlıklı bir durum değil diye biliyorum diyetinize sıkı devam edin, diyete uyanmadığınıç için bebeğiniz kilo alıyor
GozdeKB allyslife hiç o markaları duymadım acaba bulunduğun ilde satılan bir marka mı canım sagsalim kucağına alırsın inşallah İsmi belli mi bebişinin 🥰
allyslife GozdeKB File market varsa onun kendi markası Harras canım. Eker de çoğu markette var. Sen hangi şehirdeydin? Oyy hepimiz hayırla huzurla sağlıkla kavuşalım inşaallah canım🩵
gecekusu29 GozdeKB sağlık ocağı şeker testinde bi şey çıkmadı ama ne zaman ekmek vs yesem anında uykum geliyor ve başım ağrıyor. Tokluk şekeri olabilir mi acaba?
GozdeKB gecekusu29 bende de birsey çıkmıyordu evdeki ölçümlerde çıkıyor işte ölçmek gerekiyor canım ben ölçmeye başladım açlık tokluk doktoruma gidince paylaşacağım bakalım ne diyecek ne önerecek sen kaçıncı haftadasın
gecekusu29 GozdeKB çok sağolun sizin de sorun çıkmaz inşAllah Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin💕 ben daha 15. Haftadayım ama şimdiki kadar olmasa da bu durum hep vardı artık rahatsız ediyor yeni uyandım kahvaltı yaptım şimdi uyusam uyurum tekrar 🥲
GozdeKB allyslife evet eker var canım ben Mersinde yaşıyorum file market vardı ama kapandı diye biliyorum canım birde birsey soracağım tokluk şekerini kahvaltıdan sonra mı ölçmek daha iyi yoksa öğlen yada akşam yemeğinden sonra mı