allyslife GozdeKB pkosun şekeri tetiklemiş olabilir canım evet, az kaldı zaten kavuşacaksın bebişine😍 kendini tanıyor olman süper, buna göre beslenir hareket edersen kalan haftaların çok rahat olur🫠 üzüm ve karpuz beni de mahvediyor aman aman🫠 meyve yersen mutlaka süt/kefir/yoğurtla dengele şekerin fırlamasın, sağlıkla kolaylıkla gelsin bebeğin💖
GozdeKB allyslife amiiiin inşallah 💕vala en sevdigim meyve karpuz yaz başından beri 2 kere anca yemisimdir onda bile böyle oldu Allah beterinden korusun kefiri sevemedim bir türlü ya 😅inşallah atlatacağız bu günleri senin bebiş var mı hamile misin planlıyor musun yaşın kaç bu arada 🥰
_Ebrukaracan06_ Şişmanmış ama doğumda siz zorlanırsınız bende 4.670 gram doğurdum çok dikişim var afedersin her yerim dikişli🥲🥲
ikizlerlemucadele BKZ aşağı yukarı oynuyor rakamlar doğuma girmeden 3500 dendi ama 3910 doğmuştu kızım 2 haftalık önde gidiyordu 38de doğdu
allyslife GozdeKB kefiri muzla blender ile çekmeyi dene, belki seversin o zaman. Bir de Eker’in kefirini öneririm, Altınkılıç çok asidik, mideyi rahatsız edebiliyor. Hamileyim canım, 33+5 erkek bebiş bekliyorum, 27 yaşındayım🫠
minikfasulyeo allyslife ayyy bende gebelik şekeri yok ama bu ara hormonlardan da sicaklayip üşüyordum arada kendimi karpuza vurmustum Makarna hamur işi ekmek abur cubur hiç bir şey yemiyorum Tavuk et yoğurt salata yumurta bazen patates haşlama lor peyniri ve ya kaşar peyniri ceviz badem falan tüketiyorum Ama meyve fazla tüketiyordum bu ara ne yalan söyleyim özellikle karpuz bebek 2 hafta önden gidiyor denmisti bana da 28 haftalık hamileyim Sizce böyle mi devam etmeliyim Yoksa karpuzu sınırlandirmali mıyım Ya nasıl desem 1 yemek tabağı boyutunda doğrayıp soğuk soğuk yiyordum aralarda da meyve suyu alıp içiyordum Şekerli bir şey yemeyince sanki enerjim düşüyor gibi hissediyordum
allyslife minikfasulyeo karpuzu mutlaka kısıtlamanız gerek, ben 2 aydır yemiyorum aşığı olmama rağmen🥲 sadece geçenlerde canım çok çekti diye misafirlikte 2 çatal yedim mesela. Bebek ileri ise meyve suyu ve meyve direkt kısıtlanmalı. Enerji düşüklüğü psikolojik de olabilir sonuçta alıştığımız bir beslenme düzeni var, bir anda değiştirmek zor gelebiliyor. Elma armut gibi şeker oranı az meyveler tüketebilirsiniz mesela.
kilicoz BKZ bn de 32 de 2600 dü 2 hafta önde şeker falan yok bazen oluyır aile yapısıyla ilgili dedi drm minyon aileden çok yapılı bi çocuk nasıl olmassa yapılı aile lerin de bebekleri önde olabilir dedi bu standart bi ölçü şeklinde demişti