Sulebetul nisaemre2812 bn hep dua ediyorm Allahm çok büyümesin die😂😂 utanıyrm çünkü boyunuz uzun mu boyu uzun olanların pek belli olmzmş
Minikkalbimm Bizde 20+4 olduk kizlar her şey iyi ama bu bir haftadır akıntıdan ziyade su geliyor mu azcik azcik mesela el ayasi kadar benim ilgimi çekiyor az önce camiden geldim koltuğa oturdum akıntı geldi sandım değil su gelmiş avuç ortası kadar islatmis normal mi ki
Luckyy Minikkalbimm Canım su gelmesi normal değil sen bian önce doktoruna danış bence erken doğum riski olabilir suyun azalırsa bebek için hiç iyi olmaz
Minikkalbimm Luckyy aşırı değil ama avuç ortası kadar oluyo ama korktum yine de pazartesi kontrolum var beklemeli miyim acaba bunun bana bi ağrısı sızısı da yok
deletedmom832 nisaemre2812 hepsi bir olmuyor daha çok küçükler yoruluyorlar hareket ettikçe sürekli uyuyorlar zaten benimki yaramaz olucak heralde doktorumuza gittiğimiz günler hariç sürekli hareket halindee 🤦🏻♀️🤦🏻♀️
deletedmom832 Zeynep7777777 evet hemde cok oluyor sanki göbek deligimin oraya geliyor toplanıyor yemek yediğim zamannnn nefes alamıyorum karnımda kocamannn oluyorrrr sonra geciyor ama 1-2 saatte 🤷🏻♀️
Tua Benden de az az geliyor doktor suyunda sıkıntı yok kokmuyorsa enfeksiyonda olmamışsın dedi bizde 21 haftalığız
Minikkalbimm Tua geçen ay gittiğimde bana da enfeksiyon yok demişti ama inşallah başka birşey de yoktur bebeğimin hareketlerini hissediyorum gün içinde inşallah yoktur bişey