Minikkalbimm Tua geçen ay gittiğimde bana da enfeksiyon yok demişti ama inşallah başka birşey de yoktur bebeğimin hareketlerini hissediyorum gün içinde inşallah yoktur bişey
deletedmom832 Zeynep7777777 doktoruma sorduğum da normal demişti ama detaylı konuşamadım doppler için gittiğimde tekrar konuşucam sizde isterseniz bi danışın 🤗
Gebeyim nisaemre2812 hareketlerini bir haftadir baya hissediyorum artik😊 bndede sirt ustu huyumu birakamadim yan yatmam gerekirken ve bi is yaoinca hmn yoruluyorum
Dilekonur Bizde 23+2 olduk göğüs ucum çok kaşınıyor ayrıca göğüs ucum içerideydi oda biraz biraz çıkmaya başladı. kuru oluyor bende karnıma sürdüğüm çatlak için kullandığım yağdan birazcık sürüyorum iyi geliyor 👼🏻
Kubraileri nisaemre2812 bugün saat 8de resmen arka arkaya vurmasıyla uyandım gittim bi bardak süt ıçtim geri uyudum 🤣 benim gibi olan varmi
Minikkalbimm Dygutyr ben korktum burda normal değil yazınca acile gittim test yaptırdım şükür korkulacak bişey yok dediler 😊bazen olurmuş şüphen varsa bi test yaptırmakta fayda var 💁
Minikkalbimm Dygutyr gittim anlattık işte su geliyor diye amniyotik sıvı olabilir dediler gelen sıvıdan ornek alıp laboratuvara götürdüler çok şükür değilmiş
Dygutyr Minikkalbimm Imm anladım canımds benden su gelmiyo ki sadece gögüs ucum cok kaşınıyo sıksam geliyo ama beyaz bişey
Minikkalbimm Dygutyr benimki göğüs degil birbirimizi anlamamisiz 😂vajinadan geliyo benim ama şükür bişey yokmuş