nisaemre2812 20. Haftamızdayız biz. Sizde durumlar nasıl hanımlar hareketlerini hissediyo musunuz. Geceleri sizde zorlanmaya başladınız mı. Bide ben yüz üstü yatmayı seven biriyim zorlanıyorum ben gibi olan var mı dertleşelim az 😂
deletedmom832 nisaemre2812 20+5 şuan hareketinden uyuyamıyorum Benimki çook hareketliii🤭hersey yolunda cok şükür kavuşmak icin gün sayıyoruz oğluşumlaaa 🙏🏻
Fatmaa123 nisaemre2812 bizde tam 20 haftalık olduk ogluşumla 💙 hareketlerini 17 haftadan beri hissediyordum ama bi kac gündür tam hissetmeye başladım. hamile oldugumu öğrendiğimden beri yan yatiyorum 😊
Sulebetul nisaemre2812 bn de yüz üstü yatmayı çok seviyorum çoğunluk yüz üstü ilr başlayıp yana dönüyo ama karnım halâ küçük 🤦♀️
yasemink372 Ben 22+4 teyim hala yüz üstü yatmaya çalışıyorum yastıkla destek flan ama ağrım oluyo yatamıyorum sırt üstüde zorlanıyorum gerilme oluyo yan çok sıkıcı 😂
nisaemre2812 yasemink372 bende hala yüz üstü yatıyorum valla bazen o daralıyor sanırım karnım pıt pıt atıyo bende öyle olunca geri soluma dönüp yatıyorum 😂
nisaemre2812 deletedmom832 ben çok fazla hareket hissetmiyorum ama acaba anormal mi çok nadir hissediyorum
Dygutyr Zeynep7777777 Evet canım 20+1 deyim bir ara böyle biyerde sertleşiyo gibi oluyo yürürken flnda oluyo bazen
deletedmom832 Zeynep7777777 evet hemde cok oluyor sanki göbek deligimin oraya geliyor toplanıyor yemek yediğim zamannnn nefes alamıyorum karnımda kocamannn oluyorrrr sonra geciyor ama 1-2 saatte 🤷🏻♀️
Minejjan Zeynep7777777 Dygutyr ananem bir yerin çok kaşınıyorsa oraya ala düşecek(karaçam) ondandir der benimde sağ gogusum çok kaşınıyor ve hafif kararmaya başladı🙈🙈🙈🤭🤭🤭
Busearassu nisaemre2812 Bu haftalarda normal dediler banada ama bu haftanın kıymetini bil sonra durmak bilmiyorlar şuan 27 haftalık olduk 😁
deletedmom832 nisaemre2812 hepsi bir olmuyor daha çok küçükler yoruluyorlar hareket ettikçe sürekli uyuyorlar zaten benimki yaramaz olucak heralde doktorumuza gittiğimiz günler hariç sürekli hareket halindee 🤦🏻♀️🤦🏻♀️
Kubraileri nisaemre2812 bugün saat 8de resmen arka arkaya vurmasıyla uyandım gittim bi bardak süt ıçtim geri uyudum 🤣 benim gibi olan varmi
Sulebetul nisaemre2812 bn hep dua ediyorm Allahm çok büyümesin die😂😂 utanıyrm çünkü boyunuz uzun mu boyu uzun olanların pek belli olmzmş