Eymen18 BayanYaman Bnde devlete gidiyorum 12 sinde gidicem 35 haftalık olarak gidicem benim bel fitigim var diye beyin cerrahina bıraktılar oda sezeryan dedi normal zorlar dedi o yüzden sezeryan dediler
BayanYaman Eymen18 benim doğum şeklimde belli olsada bende rahatlasam keşke sezeryan yada normal hazırlamak istiyorum kendimi normaldede biraz kontrol takıntım var ve ne olacağını bilmemek beni huzursuz ediyor açıkçası 😢
Oz-Ko Eymen18 Benimde bel fıtığım var henüz beyin cerrahisine gitmedim ama derecesini normal yapmayacağına nasıl karar veriyoyorlar acaba?
Brcu Benim bebeğim 34.haftada döndü ve doktorum normal yapabilirsin diyor çatı muayenesi falan yapmadi 36da gittiğimde henüz çatıda değil dedi şu an 37ye girdim.
Eymen18 BayanYaman kac haftaliksin cnm benim de belli değildi bel fıtığım olduğu için belli oldu zaten normalden korkuyorum şimdi sezeryan korkusu başladı bende nasıl olacak kaç gün hastanede kalicam falan diye korkuyorum
Eymen18 BayanYaman hangi hastaneye gidiyosun cnm randevu almak çok zor oluyor hstaneden devlet olunca yoğun oluyor ben 35 haftada gidicem sonra 2 haftada bir cagiriyolarmis sanırım doğum yaklaşıyor hayırlısıyla bebislerimizi sağ-salim kucağımiza nasip etsin rabbim
BayanYaman Eymen18 çiğli bölge eğitime gidiyorum canım evet bayağı zor oluyor randevu bulmak 14 şubata bulabildim inşallah sağ salim alırız canım zaman azaldıkça korkuda çoğalıyor malesef
Eymen18 BayanYaman valla 35 haftadan sonra haftada bir diyolar yada 2 haftada bir diyolar bana tanıdıklarım cagiriyolarmis muayeneye
tugba04 35+4um iki gun once gittim doktora bebegim suan bas asagi normal istiyorum doktorum 38 haftada cati muaynesi yapicaz dedi dogum seklinide o zaman konusuruz dedi bakalim ne kadar korksamda insallah normal olur 🙂
Eymen18 tugba04 özele mi gidiyosun cnm yoksa devlette mi devletteyse seni kaç hafta sonra çağırdılar muayeneye
BayanYaman tugba04 ikisininde korkulacak yanı fazla canım öyle yada böyle doğurcaz mecbur bi şekilde çatında uygunsa normal çok daha iyi 😊
BayanYaman Eymen18 çok arası açıldımı muayenenin özele gidip baktırıyorum canım ama haftaya gittiğimde söyliycem yer bulamıyorum size her hafta nasıl gelcem diye
SibelC BayanYaman 10 gün içinde gidiyorsanız tekrar randevu almanıza gerek yok kontrole geldim diyeceksiniz ve muayene olacaksınız ☺
BayanYaman SibelC aaa bak o çok iyimiş özelde öylede devlettede olduğunu bilmiyordum yani doktor 1 hafta sonra gel dediğinde herhangi bi saatte gidipte kontrol için sıra alabiliyormuyum canım 😊