Oz-Ko Eymen18 Benimde bel fıtığım var henüz beyin cerrahisine gitmedim ama derecesini normal yapmayacağına nasıl karar veriyoyorlar acaba?
Eymen18 Oz-Ko emare soktular beni eğer emar görüntüler varsa cektirmiyolar bende yoktu cektirdom emar ağrılarım vardı benim hla var doktor karar veriyor ona derecesini bilmiyorum
BayanYaman SibelC aaa bak o çok iyimiş özelde öylede devlettede olduğunu bilmiyordum yani doktor 1 hafta sonra gel dediğinde herhangi bi saatte gidipte kontrol için sıra alabiliyormuyum canım 😊
Eymen18 BayanYaman devlette 10 gün arası var ama zaten artık yakinlastin doğuma o yüzden seni de kontrollere çağırabilir cnm
Oz-Ko Eymen18 Çok teşekkür ederim peki spinal aneztezi olursa bi problem olur mu ki yoksa direk genel mi??
Eymen18 Oz-Ko direk genel olur bence cünkü belde bi sorun var yanlışlıkla oraya iğne olsa bidaha yurumeme ihtimalin olur ben o riski almam sende bebeğin için alma bence
Oz-Ko Eymen18 Bende bugün gittim doktora normal doğumda bi sıkıntı olmaz ama belden asla anestezi yaptırma dedi normal kişilere bile önermiyorlarmış
Obsesifk Bende şeyden korkuyorum devlette normal doğumda bebek çıksın diye karından ittikçe itiyorlar ya o düşündürüyor beni