xxlnmez MadameTussauds evett daha çok var 12+4düm hani günler geçsede dopum yaklaşsa iple çekiyorum inanki
leylizer xxlnmez iki gebelikte de 15 ya da 16 gibi geçti , az az sürekli yemek lazım. Ne mide boş kalacak ne de tam dolacak
xxlnmez vereskala rica ederim gece yatmadan önce 2 tane için biraz uyku yapıyor bu yüzden gece içilmesi tavsiye ediliyor birde 8 saat sonra etkisini gösteriyo ben ilk günler sabah içtim tüm gün uyuyodum resmen sonra burdan biri gece iç dedi öyle içiyorum
beeetul xxlnmez Kusamıyordum ama hep midem bulanıyordu sabah akşam. 14.haftamda bitti çok şükür. Hiçbir şey de iyi gelmiyordu o zamanlar..
zehra_473218 xxlnmez mesai saatlerim bu sene çok berbat oldu ben öğretsem eşimle kaldığı zamanlarda esim ilgilenemedi wc si ile 1 eylulde 3 yas olacak insallah öğretecegim
xxlnmez zehra_473218 emin ol rahatlıycaksın tek sorun gece sürekli kaldırıyorum çişe kendisi kalkıp çişim geldi diyemiyor henüz 6 ay falan oldu bende öğreteli ama rahatladım bez değiştirme derdi bitti yani
aysoovv xxlnmez kişiden kişiye değişiyor ama ben 7. Ay bitene kadar bulandı prilam kullandım unuttuğum gün zehir oluyordu bulantıdan