mervekrdnz xxlnmez 11+5 benimde aynı şekilde prilam vs işe yaramıyor zofersiz geçmiyor birde sakız çiğnemek çok iyi geliyor deneyin gün boyu sakız çiğniyorum nerdeyse
kubusunuzz Nazlimom__ benimde iştahım yoktu hafif bulantılarım oluyordu 9. haftanın son günlerine doğru bi anda bitti bende endişelendim ama çok şükür bi sıkıntı yok şimdi sadece uyumak istiyorum çok halsizlik var yataktan kalkasım yok
zehra_473218 xxlnmez ikinciye plansiz hamileyim 7 haftalik 3 yasindaki cocugumun bezini degistirken kusacak gibi oluyorum 😅
xxlnmez zehra_473218 neden tuvalet eğitimi vermedinşz acaba doktorlar en geç 3 yaşta verilmeli daha fazla ilerlerse süreç zorlaşır diyolar bende 29 aylıkken öğrettim sonra hamile oldugumu öğrendim
cavdarhilal120gmailcom xxlnmez Maalesef çözümü olduğunu düşünmüyorum hiç bir şey fayda etmedi bana 5.ayda biti tamamen
mavisularda xxlnmez 16. Haftadan sonra hafifledi.Zofer +Prilam ile ilerliyordum Zoferi bıraktım şuan akşam 2 Prilam içiyorum içmezsem fenalardayım.26 hafta olduk..
gamzeznc xxlnmez herkesin bünyesi farklı olabilir tabi canım, benım tam rahat ettiğim zaman 20.haftada bitti🥹🥹 23.haftaya gircem
esiii1 xxlnmez benim bulantım bitmedi 9 aydır hala düzenli ilaç kullanıyorum malesef bizde genetik bulantı o yüzden
zehra_473218 xxlnmez mesai saatlerim bu sene çok berbat oldu ben öğretsem eşimle kaldığı zamanlarda esim ilgilenemedi wc si ile 1 eylulde 3 yas olacak insallah öğretecegim
xxlnmez zeynepim__ bilmiyorumki bu bebeğimin cinsiyetini ilki kızdı onda fenaydım bunda da ilaçla duruyorum ama ilki kadar değil sanki
xxlnmez MadameTussauds amin inşallah bacım evde çocuk olmasa kolay olurduda çocukla beraber perişan oldum
MadameTussauds xxlnmez benimde oglum vardi 5 yasinda yemek bekliyordu yavrum tabi cok kötü günlerdi Allah beterinden korusun. Ben sükür elendim darisi sana insallah yolun basindasin ama sanirim
xxlnmez vereskala ben kendim sağlık ocagında yazdırdım prilam dr ilk gebeliğimde doğuma kadar kullanmıştım bildiğim bi ilaç sende yazdır saglık ocagına hiçbir sorunu olmaz tüm hamileler kullanıyor
xxlnmez MadameTussauds evett daha çok var 12+4düm hani günler geçsede dopum yaklaşsa iple çekiyorum inanki