busrabaskal xxlnmez 4 ay hayatımdan silindi o kadar kötüydüm ki affedersin tuvalete bile gidemiyordum.bırak tuvaleti 1 koltukta yatıp kalktım.Allah yardımcın olsun tez zamanda atlatırsın inşallah
19ali63 xxlnmez 27. Haftadan söylüyorum bitmiyor koku hassasiyeti azalsada kusmalar gecmek bilmiyor 🤣🤭
zzerdem Haftada bitti Sabahları artık daha güzel😇 Ama şu varki yemek yemek aklıma dahi gelmiyor Acıkamıyorum 81 ile gebe kaldım şimdi 28 haftayım 79.5 kilom
Prensesmom_ xxlnmez valla benim 29 haftaligim daha yeni bitti diyebilirim sabah bulantilarimi saymazsak
zeyneptugceusta @“xxlnmez”# xxlnmez 13. haftada azalmaya başladı 14 de tamamen geçmişti doktorum prizin diye bir hap vermişti çok iyi geliyordu
filizhelin 11+4 midr bulantım var ama doktorun verdiği prilam diye bi ilaç var sayesinde daha iyi hissediyorum
filizhelin 25 küsür haftalarında olup mide bulantısı yaşayan var korkuyorum inşallah benimki öyle olmaz 🥲
sumeyra3466 Benim çoğu gebenin aksine akşam bulantılarım oluyordu, yemek yiyemiyordum. 8. Haftaya kadar devam etti bulantılarım. 8-10 haftaları arası birden kesildi oh dedim artık bulantı yok. 10. Haftadan sonra bir başladı kusmalı falan🥲 Şuan 31+1 deyim bulantı hapı içmediğim gün sabahlı akşamlı kusuyorum 🥲 Prilam sağolsun son haftaya kadar kullanıcam galiba😅
aleyna3458 xxlnmez 26+2 yim 17. haftada mide bulantısı hapını kestim 2. trimester gerçekten balayı gibi arkadaşlar bakalım 28. haftadan sonra nasıl bir yol izlicez hayırlısı
yagmuryilmaz75 11. Haftamdayım mide bulantım, göğüslerimin ağrısı hiç geçmiyor. Allah hepimizin yardımcısı olsun bacılarım.
Kanatlarimruhumda xxlnmez oğlumda 12 de bitmisti simdi 2. Gebelik 16 ya girdim devam. Bir de yorumlara baktım da kimse benim gibi değil kusuyor herkes rahatliyot. Benim sürekli bulanti var ve kusmuyorum ama bulanti tiksinme hep var bastirsin diye surekli birseyler yiyorum. Agzimda surekli aci bir tat. Artık normale doneyim biraz nolur 😭
beybun04 xxlnmez 30+4den selam bacım 🙋🏻♀️🌸 karartmalar, tiksinmeler, bulantılar, mide yanmalari, bel ağrıları, yalancı sancılar… Berbat durumdayım. Yani kişiden kişiye değişiyor. 🤦🏻♀️🥺