Hly_ygt ghostty inşallah canım yarın gideceğim hastaneye bakalım doktor ne diyecek bugün ilaçlarım da bitiyor yarına yok ya teste göre yazar ya da keser artık ilacı
Hly_ygt ghostty keşke gerekse de alsam ama o kadar net bir tek çizgi vardı ki testte umut edecek yeri kalmadı gibi geliyor bakalım artık bu süreçte hep hayırlsı olsun dedim hep olmazsa da demek ki Rabbimin var bir bildiği diyip kendini avutuyorum işte
Elif_8 İlaçlarını doktorunla görüşmeden kesme umudunu da kaybetme belki kana geçmemiştir. 3. Gün embriyosu için her zaman bir kaç gün daha geç sonuç verdiği söyleniyor. Allah’ın izniyle kanda güzel haberler alıp buraya yazdığını görelim 🤲🏻 Duam seninle 🤍
Hly_ygt Elif_8 çook teşekkür ederim canım bakalım artık umudum hiç yok ama bi taraftan da belki diyorum işte ister istemez.. Doktor devam et derse mecbur yine alırım ama 10. Günde bi şey çıkmadı ilacı kes derse almam artık
Elif_8 Hly_ygt kesinlikle net sonucu kan söyleyecek bak benim testlerim hep pozitif çıktı ama bugün kanamam var. Yani olacak olan oluyor gönlünü ferah tut
Hly_ygt Elif_8 kanama olsbiliyormuş ama hemen doktorunuza danışın bir sıkıntı yaşamazsınız inşallah hayırlısıyla güzel sonuçlanır bebeğin sağlıcakla doğar inşallah 🤲🏻🌸
Seymatrkay Hly_ygt İdrarda çıkmaz. Ben 3. Gün embriyosu transferi oldum. 3 kere idrar testi yaptım hepsi negatif idi. 9. Gün yaptım yine negatifti. 10. Gün kan verdim. Beta 100 çıktı. İdrar testleri 25 ve üstünü algılayabiliyor. Çok hassas test olacak ki çıksın.
Hly_ygt Seymatrkay ayyy böyle şeyleri okuyunca bi umutlanmıyor değilim ama bakalım artık bana da nasip olacak mı böyle güzel sürprizlerrr 🥰 sağlıcakla büyütün sizde inşallah 🤲🏻💜
Seymatrkay Hly_ygt Ama gerçek bu kardeşim :)) Benim arkadaşların biri kanda 8. Gün beta 10 diğeri 9. Gün beta 14 gördü. Yani değerler düşük çıkıyor. 10-11. Gün beta değerleri 40-50 olup yükseliyor çoğunun. Şimdi senin betan 9. Gün 15 çıksa bunu hangi idrar testi ölçebilir ki imkansız. Anca kanda 100 olacak ki idrarda göresin. 🤗🌼 İnşaalah Pozitif sonuç alırsın. Amin amin inşallah
Hly_ygt Seymatrkay aminnn canım Allah razı olsun 🥰 bakalım artık görelim mevlam neyler neylerse güzel eyler. Teslimiyet içinde sonucumuzu bekliyoruz artık. Bu yolda olan herkese Rabbim sağlıklı sıhhatli hayırlı kolay yoldan evlatlar nasip etsin inşallah 🤲🏻🌸
Asill01 Hly_ygt her şer sandığımız şey aslında belkide hayırdır öyle düşün canm daha sağlıklı ilerlemek adına doktorundan detaylı bilgi alıp öyle ilerle