Asill01 Hly_ygt her şer sandığımız şey aslında belkide hayırdır öyle düşün canm daha sağlıklı ilerlemek adına doktorundan detaylı bilgi alıp öyle ilerle
Htc4345 Hly_ygt bazı insanlarn idrarında çıkmayabilir arkadaşm öyle 6 aylıkken filan denedi tek çizgi vardı garanti olsın kan testi ver
Hly_ygt Htc4345 bende bugün kan testi verdim benim de negatif bugün de karnım ağrıyor lavaboya gittim biraz kan gelmiş anlamadım adet mi oluyorum
Hly_ygt Seymatrkay evet belki o zaman olur artık bakalım belki de gerek olmaz spontane olur ikş tarafta da görünürde hiç bir sıkıntı yok çünkü
Htc4345 Hly_ygt evet ilaçlar adet olmanı engeliyor onları bırakınca hemen olursn geçmiş olsun inş tez vakitte güzel hayırlı haberler alırsn
Hly_ygt Htc4345 dün açık pembe leke geldi kesildi tekrar ilaçların etkisi galiba. Amin inşallah teşekkür ederim ❤️
Hly_ygt etonur 2 tane donuk 3. Gün embriyosu daha var ama bi kaç ay sonra deneyeceğim onları da nasipse 💜
Hly_ygt selma_g ay amin birbirimize çok dualar ediyoruz bu platformda inşallah isteyen dileyen herkesin gönlüne göre hayırlı sağlıklı evlatları olur 🤲🏻🌸