tubaozsy Hly_ygt benim de 3.gün embriyosu ve 9.gün idrar testi negatifti. 10.gün silik çizgi çıktı. Yani belli olmuyor belki sizin de öyle olur.
Hly_ygt BuBuM 10. Gün kan testi için çağırdılar bugünden yarına da bi şey değişmez artık moralim çok bozuk
Hly_ygt Sadeceanne2 yani ben hep okudum 6. 7. Gün pozitifi görmüş 3. Gün embriyoları bile nasip değilmiş demek ki ne diyeyim
Asill01 Hly_ygt bgunde kan verebilirsin ha bgun ha yarın belki idrara geçmedi bazı testlerin beta algılaması 25ten sonra oluyo kan verebilirsen bgun ver
ghostty Hly_ygt 3. gün embriyosu için imkansız gibi bir şey. 5. günler o kadar erken öğrenir. 3. gün embriyosu anca tutunuyor rahme.
Asill01 Hly_ygt umudunu kaybetme bak belki idrara geçmedi beta daha düşük değerdir kana gecmemiştir inşallah yarın kanda pozitif çıkar ilaçlarını bırakma idrar testi güvenilir değil biliosn
Hly_ygt ghostty inşallah dediğiniz gibi olur umudum da yok gerçide kan verince göreceğiz artık hayırlısı olsun
Hly_ygt ghostty inşallah canım yarın gideceğim hastaneye bakalım doktor ne diyecek bugün ilaçlarım da bitiyor yarına yok ya teste göre yazar ya da keser artık ilacı