Hyrydnc42 Merve6475 benim eşimin de hareketliliği %8di. Doktor hap verdi 1 ay kullandık hamile kalmadım. Hap pahalı olunca da kızdım almadım ne varsa doğal yollarda vardır dedim. Hergün sabah keçi boynuzu özü yedirdim bide aktardan çakşır otu suyu aldım onu içirdim. Bide gece yatmadan keçi boynuzu kürü yapıp içirdim o ay hamile kaldım şükür. Şuan 4 aylık hamileyim
Hyrydnc42 Merve6475 inşallah sanada faydası olur canım. Dene kesinlikle. İnternetten araştır nasıl kullanıldıklarını. Bide ben çok fetih suresi okudum. Rabbim tez zamanda mucizesini sana da nasip etsin inşallah şu mübarek günün hürmetine 🥰🥰
Hyrydnc42 Merve6475 evet verirler o zaman. Netten kullanımına da bak. Hergün sabah aç karna içsin. İnşallah şifa bulursunuz
Sevvalacr Merve6475 sigarayı azalttırdı günde 10tane incir kuru keçiboynuzu pekmezi kestane balı kabak çekirdeği muz
Deletedmom_3 Merve6475 merhaba bir sorum olucak bu konuda bilginiz vardir. Sprem terstini siz kendiniz mi istiyosunuz yoksa doktor istemedigi surece yapilmiyo mu. Devlette mi yaptirdiniz. Kendi isteginizle yaptirabiliyomusunuz hangi bölüme gidiyosunuz. Bilgilendirirseniz sevinirim
Merve6475 Deletedmom_3 ürolojiye gidiyosun canım bizim cocugumuz olmuyo cocuk istiyoruz diye doktor tahlil istiyo ultrasonla bakıyo esine o sekil oluyo evet devlete gittim ben canım
Deletedmom_3 Merve6475 sagol canım peki belli bi sure gecmesi lazim falan diyolar mi cunku ben kendim icin gitmiştim 1 sene dolmadigi icin bana bakmadilar esime bakabilirler dimi 1 sene geçmemiş olsa bile
Carina Merve6475 devlette yaptırılıyor mu bu sprem ölçtürme özeller 400 küsür istiyorlar devlette yaptıran var mı
izmirmasali35 Merve6475 bizim öyleydi varikosel oldu bu yüzden akabinde klomen ve evicap kullandı 3. Ayda hamile kaldım çok şükür🙏
Mamiii20 Merve6475 Benim eşimde vardı canım varikosele bağlı aşılama ve ameliyat önerdi doktor ama biz istemedik bir ay çakşır çayı ve keçi boynuzu kürü içti eşim diğer ay hamile olduğumu öğrendik çok zor aşılamasız demişlerdi bize
Merve6475 Mamiii20 ayy cidden mi ya insallah bizimde öyle olur bugün valla bu postu açmakla cok iyi ettim umudum arttı bunların hepsini denicem canım özellikle bitkisel olanı cok tesekkür ederim 😘😘
Mamiii20 Merve6475 Doktorlar ümitsiz konuşup morel bozuyor canım kafana takmadığın zaman oluyor zaten 😘Tez zamanda sizinde bebeğiniz gelsin inşallah
Kucuktosunum Merve6475 sigara içiyorsa bırakılmalı , fındık ceviz badem gibi zengin yap içeren cerezler yenilmeli ,birde kabak çekirdeği mutlaka çok faydası var ,bide bize kadın doğum ve üroloji doktoru proxeed plus diye bi vitamin önerdi