BKZ fikretbaciniz güzel olmuş yeni ismin :) dün biri de hesabı kapanan bi arkadaşımızın ismini demişti h…. o da doğru mu :)
karyarzgr BKZ ben sordum iyi pişerse ve temiz güvendiğin yerde yiyebilirsin abartmadan demişti tabi her ay yediğim birşey değil ilk aylar yemiştim 4 ay falan oldu sanırım ama arada 2 3 midye kaçamağı yapıyorum ayda 1 😂
meryys BKZ Gebelik seferinden dolayı, Mantı, patlıcanlı börek, tavuk dürümle bol soslu ilk siparişlerim😂😂
minikfasulyeo BKZ safra kesemde bebekten dolayı çamur oluştuğu için bir çok şeye hasretim bebeğimi doğurup sağlığıma kavuşup Önüme gelen her şeyi yiyebilirim Ama ilk isim memlekete gitmek olucak kendi sehrimdeki yemekleri yemem lazım
nazende17 cilekliturta11 sende kendimi gördüm😂😂 şekerim var aynı şekilde ama her şeyi yedim canım ne çektiyse hamburger pizza waffle pastalar börekler sjdjjxd
nazende17 BKZ ben kola da içtim az olduğu sürece kendime dert etmedim hatta böyle kola aşermesi gibi şeyler yaşadım şimdi konuşunca yine canım çekti pofff sjdjbd
meryys BKZ Ya ben uzun zamandır yememistim manti sonra arkadaşım sen hamilesin dedi gün masası kurdu taze manti vardı yedim eve geldim eşime dedim ki manti siparişi verelim hemen 🤣 ama 2 gün sonra şeker çıktı martılar kaldi😂