daenerystargaryen BKZ Ay ben her şeyi yiyorum. Oğlumda kolaya sınır koyabilmiştim ama bu bebeğimde mümkün değil. Günde bir bardak içiyorum. Haftada bir noodle yiyorum. Sigarayı bıraktım bunlardan kurtulamadım. İkisine deli gibi aşeriyorum. 😁
abisininkardesi daenerystargaryen Noodle benim deli gibi canım çekiyor 10 haftalık hamileyim indomi hazır noodle mı yiyorsun
Selissss37 Vallahi bende yedim herşeyden. Kastamonu luyum pastırma aşerdim onuda pişirerek arada bir kaç çiğ bile yedim dadındann yenmezzz🤣🤣 annemler güvenilir yerden almışlardı.
BKZ Selissss37 :) afiyet olsun ben sadece toplasan beş adet pişmiş sucuk yedim 8 ayda normalde hiç sevmem ama canım çekiyor
userayla BKZ ben canım istediğinde yarım bardak içiyorum ama belki 6 aylık hamileliğimde 3-4 tür sayısı.
hbyag BKZ ciğeri bnde istiyorum aynı sizin gibi ama diyarbakırdan yeni taşındık 🥲 oradaki gibi güzelini nerede bulacaz bir daha 🤷🏻♀️
fikretbaciniz BKZ ben normalde et delisi biriyim ama hamilelikte ilk eti karartıyordum doğurduğum gibi ilk iş et yemek oluyordu
emosunanasi BKZ Ben hamileyken ciğer de yedim hamburger de çiğ köftede yedim. Tabi siz benim gibi yapmayın . Canım ne çektiyse hepsinden yedim
asgul88 Valla bende hamburger vs yedim çok canım çekti bikere çifköfte de yedim balık ciğer bunları sevmediğim in sorun yok ama benim herhalde yapıcağım şey nargile içmek😂😂 inanılmaz özledimm
miramoms_ Bende yedim valla hamburger cips sucuk kola çiğköfte aklına gelecek ne zararlı şey varsa yedim içimde kalmasın napim😂
karyarzgr BKZ hamileyken canım ne istediyse yedim kasmadım kendimi kokoreç midye dahil buna temiz olduğuna güvendiğim yerlerde yedim bu konuda asla aman yasak demedim sanırım 🙈😂
cinderella BKZ ayyy doğum yaptıktan sonra da her şey yenmiyor ya sütten geçecek diye öyle de oluyor valla bebelerin yüzü kızarıyor alerji oluyor özellikle asitli içecekler sütlü yiyecekler 🥲bence hamileyken daha zararsız oluyor yiyin yiyebildiniz kadar 🥰😁
nazende17 BKZ ben kola da içtim az olduğu sürece kendime dert etmedim hatta böyle kola aşermesi gibi şeyler yaşadım şimdi konuşunca yine canım çekti pofff sjdjbd