hatice13445 İlk haftalarımda 2 gün üst üste doritoslu çiğ köfte yedim sonra tiksindim adeta haftalar sonra canım çiğ köfte çekiyor hemde doritoslu mega dürüm 😋
minikfasulyeo BKZ herkese göre değişir tabi zevk meselesi ben oranın yemekleri ile büyüdüğümden özledim ya Bende kuymak dışında burdaki yemekleri fazla sevmiyorum Köfte var mesela burda aşırı koku yapiyor😂
linababy10 Şuan şeker diyetinde olduğum için doğumdan sonra herşey yemek istiyorum 😭 Waffel - çikolatalı pasta - portakal suyu - tiramisu - salam - poğaça - çikolatalı açma - pizza - makarna 😢 - kurabiyeler - bol kahve - irmik helvası ….. bitmez sanırım
pelinoks linababy10 bol kahveye katılıyorum 🤤 daha başlarda olmama rağmen kahveyi çok içemediğim için kokluyorum 🫠
minikfasulyeo meryys valla ne güzel söylediniz Ama kilo vermem gerek ideal kiloma kavusayim doğumdan sonra koruyarak istediğimi yemek istiyorum vücudu toparlamam lazım Emzirme dönemi + dönem bu yüzden Yağ yakılabilir
meryys BKZ Ya ben uzun zamandır yememistim manti sonra arkadaşım sen hamilesin dedi gün masası kurdu taze manti vardı yedim eve geldim eşime dedim ki manti siparişi verelim hemen 🤣 ama 2 gün sonra şeker çıktı martılar kaldi😂
minikfasulyeo meryys bende tam bir mantı canavariyim bir de iç Anadolu da çok yapıyorlar her türlü mantı yerim acayip iyi bir şey ya Mantı makarna hastayım bunlara Ama dikkat etmek için yemiyorum