snltgc banabelliolmaazzzz tam 9 ay sonra oldum ama ben ilaç kullanmıyordum ve çok emziriyordum, o yüzden geç yumurtladım büyük ihtimalle.
banabelliolmaazzzz orhismommmmmm evet ya asko ben destekle baktıgım halde istemiyorum. Ki sezaryen olduk zaten
orhismommmmmm banabelliolmaazzzz evet istemıyorum ondan sadece bi kere dkh 20 dk unuttum hemen içti. Geri
hemingway seyda_diablanco maşallah demek ki imkansız denilmeyecek gibiymiş 😂 planlı gebelik miydi sürpriz mi oldu
beeetul hemingway Canım vajinal doğumla sezeryanın bu durumu değiştirdiğini düşünmüyorum çünkü iki sezeryan sonrasında 40gün içinde adet görmeye başladım ve kısa falan da sürmedi önceden nasılsa aynı şekilde adet gördüm
hemingway beeetul yani denilene göre diyorum ben normal doğum yaptım ama normal doğumda tüm kirli kan atıldığı ve vücut daha hızlı toparlandığı için daha hızlı adet olunuyor diye duymuştum bazen vücut yapısına göre de değişiyor
banabelliolmaazzzz Parsology bende o ara bi lekelenme gibi yaşadım daha gelen giden yok mervoş😁 resmen en son geçen sene eylülde adet oldum🤣