banabelliolmaazzzz Parsology bende o ara bi lekelenme gibi yaşadım daha gelen giden yok mervoş😁 resmen en son geçen sene eylülde adet oldum🤣
banabelliolmaazzzz Parsology ya orası öyle bacım ama aman bir şey olmasında sjjcjdjdj tek cocuk şimdilik yeter 🥲 bir de sezaryen oldugum icin ekstra korkuyorum
Parsology banabelliolmaazzzz Allah isteyene versin balım ben de zirvede bırakıyorum 😂 sezaryen olunca ne oluyor normal olunca ne oluyor ben bilmiyorum ama ben normal yaptım aydınlat beni bir bakim
banabelliolmaazzzz Parsology aşkım sezaryenden sonra 2 sene doktorlar önermiyor dikişlerden dolayı ancak iyileşiyormuş 🥲
banabelliolmaazzzz Parsology askim kullanıcı adını nasıl değiştiriyorsun? Ben nerdeyse 1 aydır bekliyorum
fikretbaciniz banabelliolmaazzzz ilk çocukta 40 çıktıktan 2 ay sonra ikinci doğumda 40 ım çıktığı gün
melismersin banabelliolmaazzzz emziren anneler 2 yıl bile olmaya biliyormuş doktorum öyle söyledi bana. Doğum kontrol hapı kullanmaya başladım bende. 8 haftalık bebeğim. Kanamam sizin gibi hemen hemen o civarlarda sürdü. Şimdi bebeğim çok emdiğinde hala lekelenmeler oluyor.
beyzzsenturkkk banabelliolmaazzzz 1 ay sonra adet oldum ilk doğumumda düzenli ama ikinci doğumumdan sonra 1 kez oldum en son 45 gün olmuştu tekrar olmayalı düzensiz olacak sanırım
symadgzl İki vajinal doğum yaptım, ilk kızımda 10 aylıkken adet gördüm, ikincide 20 günlükken kanama bitti 43 günlük oldu adet oldum. İkisini de emzirdim farkı doğuran şey nedir bende bilmiyorum ve bu kadar erken olmasını beklemiyordum ne yalan söyleyeyim 😁