banabelliolmaazzzz Sezaryen doğum yaptım 9 hafta oldu hala adet olmadım. Lohusalık kanamam 35-36 gün sürdü 1 hafta sonra leke şeklinde oldum dkh başladım ama hala adet olmadım. Normal mi?
hemingway banabelliolmaazzzz bazıları çok geç oluyormuş ben normal doğum olduğu için lohusalıktan 1 hafta sonra oldum o da prolaktin hormonu salgılandığı için adet kanamasını engelledi hafif kanamam oldu 1 2 gün sonra kesildi
banabelliolmaazzzz hemingway benimde o tarz minik bi kanamam oldu ama devamı gelmedi ya adet mi oldum acaba
beeetul hemingway Canım vajinal doğumla sezeryanın bu durumu değiştirdiğini düşünmüyorum çünkü iki sezeryan sonrasında 40gün içinde adet görmeye başladım ve kısa falan da sürmedi önceden nasılsa aynı şekilde adet gördüm
banabelliolmaazzzz orhismommmmmm bugün formumdayım sjjdjdjdjdj asko napıyim kafamda hep neden olmuyorum var sjdmmxm
orhismommmmmm banabelliolmaazzzz sen dkh içiyosun demi hemde kondom kullanıyorsun bi o şekil ben sprial düşünmüyorum asko
banabelliolmaazzzz hemingway prolaktin hormonu adet olmayı ve dolayısıyla yumurtlamayı engelleyebiliyormuş bacım. Korunuyorsak sorun yok diye düşünüyorum.😁 önceden bu kadar korkmazdım emindim bir şey olmayacağından ama bebe olduktan sonra aklım çıkıyor🤣
banabelliolmaazzzz orhismommmmmm asko hap kullanmak yeterli. Ben hapı saati saatine içemediğim için korktum sjnfjfjf spiralden neden vazgectin ya bence kafamızın en rahat edeceği yöntem o
orhismommmmmm banabelliolmaazzzz çünkü 5 aylık bebesi olan arkadaşım spiralle hamile kaldı gereksiz neden kendime o acıyı çektireyim oramda bişi olsun ben dkh ve komdoödan devaö bebiş
hemingway banabelliolmaazzzz evet süt salgılama (prolaktin) hormonu sayesinde hamilelik de neredeyse imkansız hale geliyor ama bazıları hamile kalıyor. Emzirmediği ana denk geliyordur herhalde. Adet olmasak da bu durum emzirdiğimiz için normal yani 😁
banabelliolmaazzzz orhismommmmmm kondom kullanmam istemediğimiz için dkh kullanıyoruz asko ikisni neden kullanıyosun kondom varsa kendine bosuna hormon yükleme. Doktora gidicem ama muayenehane açmasını bekliyorum ya 🥲
orhismommmmmm banabelliolmaazzzz yok asko kondom yırtılması var sıkıntı her türlü korusun destekcım yok biliyosun tek büyütüyorum bidaha olmasın dikkat edeyim
banabelliolmaazzzz orhismommmmmm evet ya asko ben destekle baktıgım halde istemiyorum. Ki sezaryen olduk zaten