esma1213 ulkuumay aslında normal diyorlar ben takviye kullanmıyorum şöyle yani folik asit progestan ve Oksapar iğne kullanıyorum siz ne gibi takviye kullanıyorsunuz
ulkuumay esma1213 vinalac tablet isimle multivitamin kullanıyorum b gurubu vitaminleri demir magnezyum folik asit hepsi ortantılı dozlarda var doktorum özellikle benim için bunu verdi
ulkuumay Ms21 aynen öyle benimde tarif ettiğiniz gibi .. inşallah geçecek bu günlerimizde . Bebişler büyümek için ortam hazırlıyorlar bizimde vücudumuz bebişi tanımadığı için yadırgıyor ve bize bu etkileri yaptırıyor doktorum böyle tarif etmişti 🥲
G77 İlk gebeliğimde ilk günden doğuma kadar kustum herkes kilo alırken ben zayıfladım serumlarla ayakta kaldım.bunda ise 6 hafta boyunca hiç belirti yoktu 7 hafta da başladı ama eskisinin yanında hiç bir şey
ulkuumay G77 her gebelik ayrı bir özellik taşırmış. Doğum da öyle bebeklerin özellikleri de öyle. O yüzden aslında normal bir durummuş. İnşallah bu şekilde kolaylıkla geçirirsiniz
betayy busbus4416 Rabbim sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah benimkide 5 Nisan gözüküyor hayırlısı bakalım ❤️❤️
busbus4416 Bsra74 cok fenayım mıde bulantısı ve açlıkla basım dertte 1 saate bır yemek yemesem mıde bulantısından duramıyorum İlk hamılelıyımde mıde bulantısından yemek yıyemıyordum bunda yemek yemedikçe mıdem daha cok bulanıyor senin nasıl geçiyor canım
gulrabia zuzuscukk ay benimde 2 nisan gözüküyor saglikla kucağımıza aliriz insallah cinsiyeti merak ediyorum 10.haftadayim
busbus4416 ulkuumay ınsallah canım hepimiz sağlıklı bır sıkıldı kucaklarımıza alırız yavrularımızı ###
Bsra74 busbus4416 Allaha şükür iyim canım benim şikayetim halsizlik çok bulantım da çok olmuyor hatta doktora bile sordum normal dedi
meraklibirisi busbus4416 bendede kusma değilde böyle midem sürekli değişik birşey oluyor bulantı gibi değil gibi ama sabahları bulantı oluyor
busbus4416 meraklibirisi benim gun boyu bulantı oluyor canım cok zor Bı durum 8+3 oldum ne zaman gecer bilmiyorum İlk bebekte 3 ayda başladı bulantı doguma kadar surdu