busbus4416 mucizim belirtisi olmayan okadar cok İnsan tanıdımkı cok sanslısınız bende o gruptan olmak cok ısterdım korkma cok sanslısın
busbus4416 ulkuumay ınsallah canım hepimiz sağlıklı bır sıkıldı kucaklarımıza alırız yavrularımızı ###
ulkuumay Bende 7. haftadayım ve koku hassasiyetim yoğunlaştı midem bulanıyor ama kusma yok . Halsizliğim var biraz . şuanda pazartesi kalp atışını dinlemeye gideceğiz inşallah Herşey yolundadır 🥲
Ms21 ulkuumay benim de öyle. Her an kusma olacakmış gibi hissediyorum ama sadcee bir iki kez oldu onun disinda mide bulantısı oluyor koku hassasiyeti oluyor sürekli dermansizlik var
esma1213 ulkuumay bende şuan 7+3 kusma yok ama mide bulantısı aşırı var dünyayla bağlantımı kesmiş gibiyim ne zmn geçer acaba
ulkuumay Ms21 aynen öyle benimde tarif ettiğiniz gibi .. inşallah geçecek bu günlerimizde . Bebişler büyümek için ortam hazırlıyorlar bizimde vücudumuz bebişi tanımadığı için yadırgıyor ve bize bu etkileri yaptırıyor doktorum böyle tarif etmişti 🥲
ulkuumay esma1213 yaa gerçekten halsizliğim var böyle şimdiden uyumak istemem normal mii bu kadar vitamin takvisi de alıyorum ama anlayamadım
esma1213 ulkuumay aslında normal diyorlar ben takviye kullanmıyorum şöyle yani folik asit progestan ve Oksapar iğne kullanıyorum siz ne gibi takviye kullanıyorsunuz