betayy sinemts sinemts sinemts yaa ne güzel Rabbim sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah 🥰🥰
gulrabia zuzuscukk ay benimde 2 nisan gözüküyor saglikla kucağımıza aliriz insallah cinsiyeti merak ediyorum 10.haftadayim
sinemts betayy amin inşallah sağlıkla kucağımıza almak nasip olsun🙏 belirti var mı merak ettim tarih aynı olunca, bende sadece göğüs hassiyeti var bulantı kusma olmadı
betayy sinemts bende çok şükür öyle aşırı mide bulantısı kusma olmadı ara ara oldu sadece şuan çok şükür o da yok göğüs hassasiyeti var 🥰
sinemts betayy belirtiler de aynı galiba🙈 inşallah böyle devam ederiz. ben haftaya randevu aldım tarama testi ve kontrol için. cinsiyet belli olur mu merakla bekliyorum 🤭
betayy sinemts inşallah ya 🥰 tarama testi için haftaya erken değil mi siz kaç haftalıksınız şuan 💕 Cinsiyet hakkında o zaman doktorlar bişeyler söyleyebiliyormuş ama tam kesin olamayabilirmiş 🥰 bizde merak içindeyiz 🙈☺️
dilmacsule Aşırı mide yanması var bende ne yesem midem yanıyor şimdiden gaviscona şimdiden başlattı doktor
sinemts betayy yarın 10. haftaya giriyorum doktora 11. haftada gitmiş olacağım. İkili tarama 11-14 arası yapılıyormuş. Cinsiyeti 11-12. haftalarda öğrenen olmuş forumda görmüştüm. Hayırlısı olsun tabiki sağlıklı olsunlar da 🥰🌸
betayy sinemts ben 12. Haftada diye biliyordum doktorum da zaten o zamana çağırdı bakalım hayırlısı olsun sağlıkla gelsin bebişler 🥰🥰
user73742809 Merhaba kızlar bende bugün 8+2 oldum , doğum 20 nisan gösteriyo hayırlısıyla 🙏🏻💖 Allah bebeklerimizi sağlıcakla kucaklarımıza almayı nasip etsin inşallah 🙏🏻🌸