Miracle_1 fyg2408 bende hemşireyim sizin ilk miyidi aşılama ben özelde de iki tane yaptırdım tutmamıştı
Miracle_1 fyg2408 güzel benimde o civarlarda inşallah tutar bilmiyorum çok yıpratıcı bir süreç tüp bebeğe geçmek istemiyorum inşallah gerek kalmaz yaşım da 31 sizin yaş daha küçükse tutmazsa eğer bir iki aşılama daha denersiniz belki
beynurdem Bugün aşılama olalı 6.gün ve tüm belirtilerim bıçak gibi kesildi. Kasık batmalarım bel ağrılarım hepsi bitti bugün itibariyle
Miracle_1 beynurdem bende sona yaklaştıkça tuhaf hissediyorum kendimi beklentiye girip üzülmek de istemiyorum ama bakalım olmazsam eğer belki de evde yapmayıp direkt kan verebilirim
teyzzanne beynurdem Bigun fazla belirti, diğer gün hiç belirtisiz yada belirtilerin kesilmesi normalmiş. Gebelikte de böyleymis durum. Stres yapma.
fyg2408 beynurdem bende de bir gün kesilip diğer gün oluyodu önceki günlerde bugün aşırı uyku hali ve bulantım var kafamı kaldıramıyorum resmen ayakta bile uyuyo gibiyim
beynurdem fyg2408 Bugün güzel haberlerini bekliyoruz inşallah canım 💜 haber et bize de. İnşallah başı sen çek🌸🌸 senin adına heyecanlıyım valla gözümü açtım aklıma sen geldin