Fundarslan Kızlar bende aşılama sürecindeyim Gonal-F yazdı doktorum 6 gün onu kullanıcam bakalım hayırlısıyla olur ilk aşılamam olacak benimde herkese rabbim sağlıklı evlat nasip etsin 🙏🏻
beynurdem Fundarslan Amin canım, inşallah hepimiz de pozitif sonuçlar alırız. Allah isteyen herkese versin ✨
beynurdem fyg2408 Erken gebelik testi ile moralini bozma bence 💕 adet olmadığın sürece umut var. Kan daha geçerli. Erken dönemde gebelik testlerinde sonuç çıkmayabiliyormuş. Ki benim zamanında idrarda yalancı pozitif olduğu oldu, aynı şekilde arkadaşımın da. O günden beri güvenim hiç yok idrar testine
fyg2408 beynurdem önceki gebeliğimde de beklenen adet gününde pozitif görmüştüm öncesinde görmemiştim bakalım artık nasip
beynurdem Benim son birkaç saattir kasığımdaki batma bacağıma vurmaya başladı. Ve belimde künt bir ağrı var. İnşallah bir şeyler ters gitmiyordur🥹
Miracle_1 beynurdem bel ağrısı kaç gündür bende de var ama Duphaston a bağlıyorum o da yapabilir diye birde akıntım oluyor krem gibi bilmiyorum bende çok ümitlenip üzülmek istemiyorum ama umarım bu kez olmuştur
beynurdem Ben de progestan kullanıyorum bu zamana kadar ağrılarımı hep ona bağladım ama bugünkü ağrım değişikti. Adet olacam diye moralim bozuldu hatta😞
fyg2408 beynurdem bel ağrısı bende de olmuştu birkaç gün sonrasında belim ayrılcak gibiydi ama geçti çok uzun sürmemişti kötü düşünme hemen . Başka bir belirtin var mı
beynurdem Yook. En baştan beri ara ara kasığıma ağrı giriyor çıkıyor ama o herkeste oluyormuş, normalmiş. Başka şikayetim yok ☺️ bugün sadece belimde künt bir ağrı var bacaklarıma vuruyor ağrısı iyi mi kötü mü bilmem🤣 ilk aşılamam evet