beynurdem fyg2408 Bugün güzel haberlerini bekliyoruz inşallah canım 💜 haber et bize de. İnşallah başı sen çek🌸🌸 senin adına heyecanlıyım valla gözümü açtım aklıma sen geldin
fyg2408 beynurdem teşekkür ederim canım benim 🌸 kan verdim 2 saat önce sonucu bekliyorum bence negatif çıkacak Haber ederim burdan
Miracle_1 fyg2408 ya negatif düşünme inşallah ilk pozitif haberi senden alırız bir iki saate falan çıkar heralde
beynurdem fyg2408 olumsuz düşünme inşallah güzel haber alacağız seninle kutlamaya başlayacağız🌸🌸 âdet olmadığın sürece umut vardır ✨
Miracle_1 fyg2408 diyecek bişey bulamıyorum böyle sırayla pozitif haberimizi vermek güzel olurdu ama elden bişey gelmiyor malesef
Miracle_1 fyg2408 amin inşallah bu kez de olmasa bende bir süre ara vermek istiyorum 4. Aşılama artık gerçekten yıprandığımı düşünüyorum
Miracle_1 teyzzanne 11 inde inşallah adet olmazsam test vermeyi düşünüyorum ama akıntım iki gündür artıyor krem sarımtırak gibi bilmiyorum umarım adet öncesi akıntı değildir 😏
teyzzanne Miracle_1 inşallah gebeliktendir. Bendeki progestan fitil kullandığımdan fitilden kaynaklı olduğu belli kalıntı gibi. Hadi inşallah hayırlısı olsun. Test sipariş verdim 10. Gün basliycam yapmaya bakalm.
beynurdem İnstagramda doc dr mfk var, MFK takviyeleri ile doğal gebelik olduğunu söylüyorlar onu deneyen oldu mu
fyg2408 beynurdem görmüştüm ama hiç denemedim aslında ben eşim için takviye istiyorum çünkü eşimden kaynaklı ama doktor aşılamayla sıkıntı olmaz diye hiçbir şey vermedi
Miracle_1 fyg2408 biz ikimizde sürekli kullandık takviye ama işe yaramadı sanırım üç altı ay düzenli kesmeden kullanmak gerekiyor biz sürekli ara verip kullandık
Miracle_1 teyzzanne amin inşallah gebeliktendir evet fitil önceden kullandığımda öyle bende de oluyordu bu kez Duphaston kullandım en son pazartesi akşm son dozunu içtim bakalım olmazsam inşallah cuma veririm kanı bence sende 10. Gün falan erken en az 12 gün geçsin derim