rumeysamete_1 Kizimin adı Hafsa minel şuan ikinci gebeliğim erkek olursa Hamza Ali koymayo düşünüyorum kız olursa düşünmedim daha 😂
Ozlemerikci543450 İkizlerim var Kürşat Efe & Ülkü Cemre isimleri 🇹🇷tekrar oğlum olursa Atilla kızım olursa Asena olacak
SelinAden kzbn51 koymayın bence. isim kaderi etkiliyor bence ama siz bilirsiniz zaten o isimde bir kızınız var. Sağlıkla kucağınıza alın inşallah
kzbn51 SelinAden amin inşallah çok düşünüyorum ama koymadan bu sefer bi ömür içimde ukte olarak kalacak diyorum bilmiyorum ya kafam çok karışık
bsraM2 Ay benimkiler ikiz erkek biri bozkurt diğeri yasın ama kız olsalardı kumsal ve gökçe oluçaktı😁💙
__mdh2805 bebegim3155 Bir oğlum var adı Göktuğ ikincisnin cinsiyeti daha bilmiyoruz ama erkek olursa Göktürk yada Gökbey kız olursada Göksu yada İdil Hüma düşünüyoruz
nisan_g bebegim3155 oğlumun adı Göktuğ Arel şuan hamileyim kızım olucak Güneş Lina düşünüyoruz öneri olarak diğer önereceğim isimler erkek için aybars, Aytuğ , karan , kayra kız olarak da Maysa yazın açan çiçek demek, Almira, güneş , larin
kalimero39 Mirinannesi33 Hakîm ismini iyice araştırın. Allah’ın isimlerinden biri ama yaratan anlamına geldiği için konulması caiz değildir. Allah’ın isimlerini değil de sıfatlarını koyabilirsiniz Aziz gibi.
Songull_28 kalimero39 canım aziz de allahın ismi yani bütün allahın esmalarının önüne abdul getirmek zorundayız yoksa caiz olmuyor
Mirinannesi33 kalimero39 Hâkim hükmeden anlamına geliyor evet Allah’ın isimlerinden ama kayinpederimin ismi diye istiyoruz 🥹 El-Hâlık yarattan yoktan var eden anlamına geliyor ✨