abeertarekk kzbn51 bende oğluma ölen babamın ismini vermek istiyorum ama her seslendiğimde hatırlayıp ağlayacağım gibi geliyor bilemedim
Songull_28 SelinAden kuzey bilmem ama rüzgar koyacaksanız çok sabırlı ve atik olmak zorundasınız çünkü gerçekten rüzgar gibi ediyorlar
Songull_28 kalimero39 canım aziz de allahın ismi yani bütün allahın esmalarının önüne abdul getirmek zorundayız yoksa caiz olmuyor
nurrakayy Ben Asaf istiyordum ama eşimle anlaşamadık en son 37. Hafta da Kerem ismine karar kıldık 🙂↕️
MorKelebek54 bebegim3155 oglumun adi Alparslan. İkinciye hamileyim suan erkek olursa aybars kiz olursa defne. Defne de karar vermedik henuz ama muhtemelen defne olur kiz olursa
ilknurbayrak26 bebegim3155 ilk oğlumun adı Ahmet Buğra İkinci oğlum olacak onada Muhammet Aras ismini düşünüyorum 🤍
MrsSaka Erkek ismi Batıhan, Tahir, Mehmet Talat, Yağız Kaan ve Göktürk isimleri hoşumuza gitti ama daha karar veremedim 🫠 kız ismi olarak Aybüke veya Zeynep düşünmüştük🌸
Mirinannesi33 kalimero39 Hâkim hükmeden anlamına geliyor evet Allah’ın isimlerinden ama kayinpederimin ismi diye istiyoruz 🥹 El-Hâlık yarattan yoktan var eden anlamına geliyor ✨
ee77 _neslihan__ biz de kızımıza Aden ismini düşünüyoruz bir isim daha eklemek istiyoruz ama karar veremedik
MehtapDurak bebegim3155 Ogullarimin adı Kaan,Tuğra şimdi 3.hamileyim kız olacak inş Gökçe Ela koyacağım
_neslihan__ ee77 sağlıkla kucağınıza alın inşallah canım Ecrin Aden de çok beyeniyordum ben annem Zeynep Aden olsun diyince kırmak istemedik okeyledik bizde sağlıkla kucağımıza alalım canım 🫶🏻🩷