__mdh2805 bebegim3155 Bir oğlum var adı Göktuğ ikincisnin cinsiyeti daha bilmiyoruz ama erkek olursa Göktürk yada Gökbey kız olursada Göksu yada İdil Hüma düşünüyoruz
SelinAden Oğlum olacak Kuzey ya da Rüzgar olacak kararsızız 🥲 kız olsaydı Pera❤️ kaybettiğim kızımın ismi de Aden Lina ❤️🩹
kzbn51 SelinAden başınız sağolsun bende bebeğimi doğumdan sonra kaybettim şuan tekrar kızım olacağını öğrendim kaybettiğim kızımın ismini koymak istiyorum acaba bişey olur mu ki
Songull_28 SelinAden kuzey bilmem ama rüzgar koyacaksanız çok sabırlı ve atik olmak zorundasınız çünkü gerçekten rüzgar gibi ediyorlar
ekiminannesii Bir oğlum var adı Ekim , ikinci oğluma hamileyim onun da adını Erim koyacağız 💛 Kızım olsa adını Mevsim koyacaktım 🥹 İnci , Minel , Narin , Açelya, İpek / Tuna, Deniz, Kıvanç vs beğendiğim isimler fikir olsunnn
Mirinannesi33 Oğlumun adı Mir Demir 🫠 Şuan 10 haftalık hamileyim Allah nasip ederse kız olursa ( Su)düşünüyoruz ikinci isminde karar veremedim ama erkek olursa ( Muhammed Hâkim)olacak ✨
kalimero39 Mirinannesi33 Hakîm ismini iyice araştırın. Allah’ın isimlerinden biri ama yaratan anlamına geldiği için konulması caiz değildir. Allah’ın isimlerini değil de sıfatlarını koyabilirsiniz Aziz gibi.
Zehra380 Kızım masal , oğlum miraç ve 3.gebeligim bı kızım daha olcak ben kumsal ,babası Alya istiyo kararsizm
SelinAden kzbn51 koymayın bence. isim kaderi etkiliyor bence ama siz bilirsiniz zaten o isimde bir kızınız var. Sağlıkla kucağınıza alın inşallah
abeertarekk kzbn51 bende oğluma ölen babamın ismini vermek istiyorum ama her seslendiğimde hatırlayıp ağlayacağım gibi geliyor bilemedim
kzbn51 bebegim3155 amin canım inşallah dua edin benim için sağlıkla kucağıma almayı nasip etsin rabbim♥️