sesamos27 seymagr_ 6+5 de ultrasonda görmüştü doktor yanıp sönüyor kalbi atıyor demişti ama 8+5 de dinletti. 6. Haftada cihaz yakalayamayabilir demişti.
2_cocukluanne meliskzgn ciddenmi 8+2olduk pazartesi gittim duymafık yok bebek dedi acaba sonradan gözükürmüki ya
nurdang 6+2 de gideceğim bende inşallah duyarım çok amin 🥰 sağ tarafımda hafif değişimler hissediyorum bu normal mi
hillyhuh Ben de 6+1 de gittim. Kese gördük ama embriyo göremedik. Bebek olmuşmamış İki hafta sonra gel dedi doktor tekrardan biraz da evham yaptım ilk gebeliğim bu. Benim gibi olan var mı neredeyse herkes 6. Haftasında kalp atışı duymuş
rvydlkc hillyhuh herkesin süreci farklı ben 7 haftalık gittiğimde karından duyamadı vajinal muayene etti duyduk 7+3 te karından duyduk
qbra41 Ben 6. hafta erken diye düşünüyordum ama çok fazla 6. Haftada duyan olmuş. Akşam kontrolüm var, 6+0 ım, erken daha duymayız dedim eşime de hatta ama şuan sizleri okuyunca heyecanlandım 🥰
tuanaalan seymagr_ 8. haftamda artık yeni yeni duymaya başladık 7. hafta gitmiştim doktor çok erken daha kalbi yemi filizlenmiş dedi
2_cocukluanne tuanaalan ciddenmi bemim doktor gaddar ya 8 haftalıktım pazartesi gittim boş kese bebek yok dedi kürtaj dedi beklemelimiyim acaba ya