seymagr_ 5+4 kese ve yolk sac göründü doktor 5+6 ile uyumlu dedi bebeği ve kalp atışını kaçıncı haftada duydunuz kizlar
Merve-metin seymagr_ karından 7.haftada duydum ben dr 6.haftada gittiğimde Vajinal bakarsam duyulur ama gerek yok demişti bana
seymagr_ Merve2551 haftaya Çarşamba çağırdı tekrar 6+5 olucam duyabilirim degilmi karından hep vajinal bakiyor
seymagr_ Merve2551 hep vajinal baktiritorum bı sorun olmuyor gebelik sagliksizsa zaten vajinal tetkliyor saglikliysa bı sorun olacağını düşünmüyorum
vanilyalibuse Merve2551 “Vajinal ultrason probu vajina içine yerleştirilir; rahim ağzına (servikse) çok yakın dursada rahim içine girmez ve düşüğe yol açmaz. İşlemin düşüğe neden olduğuna dair tıbbi ya da bilimsel bir kanıt yoktur.“
damlx Merve2551 Allah aşkına cahil cahil konuşmayın ya kim diyor bunu? Allahtan millet akıllı da doktorunu dinliyor
Esraa00 seymagr_ ilk bebiğimde bilerek geç gittim 8. Hafta da Şuanki hamileliğim de memlekete gideceğim diye baya erkenden baktı minik minik görmüştü oda 6 + ydı
royalmama 5+1 kese 6+2 kalp atışını sadece gördük daha küçük diye dinletmek istemedi doktorum zaten önemli olan görmekti 💞