2_cocukluanne tuanaalan ciddenmi bemim doktor gaddar ya 8 haftalıktım pazartesi gittim boş kese bebek yok dedi kürtaj dedi beklemelimiyim acaba ya
nurevsan66 2_cocukluanne bana da aynını dedi 7 haftalıkken bi hafta snra gel yoksa kürtaj yapalım dedi diğer hafta gittiğimde göründü kan tahlilinde değer yükseldi mi düşük mü ilerliyor
aysegul_au seymagr_ ben 6+2de duydum canım geç döllenmeydi benimki. Ama 9. Haftaya kadar duymamak da normal . Kişiye göre değişiyor bu durum
aesraka 5+6 da vajinal ultrasondan duyamamıştık doktor çok moralimi bozmuştu ama 6+4 de normal ultrasonla duyduk
nurevsan66 seymagr_ geç döllenme oldu 8 ci haftada kesede benek göründü 7 haftalık denildi kalp atışını ultrasonda gösterdi ama sesini 10. Haftadan snra duyuyormuşuz onu beklettiler
2_cocukluanne nurevsan66 8 ağusyosta 6601 çıktı beta pazartesi aldı böyle olunca bidaha 10 bin çıktı beta
ssureyyabkntzla 6+4te duydum çok şükür şuan 8+1iz degişiyor ama sürekli normalde adete göre 7+5tim 🥰vajinal bakma olayını benim doktorumda yapmadı herhangi bir riski yoktur olsa neden yapsınlar elbette ama ben rahat hissetmiyorum o yüzden bakmadık o şekilde