miraydan buket123_ tabi canım detaylıda heryeri inceledikleri için kesin belli olur hakkında hayırlısı olsun öğrenince haber ver merak ettim 😀
tugbaa_sezercanak miraydan üç kızım var inşallah tabi farklı olanı istiyo insan çok dua ettim rabbim tattırsın herkese canım teşekkür ederim
miraydan tugbaa_sezercanak Rabbim inşallah isteğini tattırır sana ❤️canı gönülden söylüyorum 🙏 öğrenince bana da haber ver olur mu
tugbaa_sezercanak miraydan tabiki veririm 15 eylülde öğrenicem inşallah ozmaana 15 haftalık olcak size haber veririm ama kayboluyor isimler nasıl bulucam sizi burdan kullanmayı fazla bilmiyorum ☺️
miraydan sedarb mesaj atmak istediğin kişinin profiline tıkla orada sağ üst köşede üç nokta var oraya gir mesaj gönder var canım
miraydan tugbaa_sezercanak yaaa senin adına çok sevindim canım Allah gönlüne göre vermiş sağlıkla sıhhatle gelsin inşallah bebeğin🌺❤️
isimsiz000 tugbaa_sezercanak gözünüz aydın sağlıkla sıhhatle gelsin inşallah banada dua edin benimde üç kızım var 6+5 haftalık hamileyim Rabbim gönlüme güre versin inşallah inşallah
tugbaa_sezercanak miraydan çok teşekkür ederim canım sağolasın valla ya verdi çok şükürler olsun rabbime sağlıkla gelsin inşallah hepimizin bebekleri
tugbaa_sezercanak isimsiz000 yaa ederim tabi canım rabbim sanada o sevinci yaşatsın inşallah inşallah sana da nasip etmiştir son adetin nedir canım
BusraArslantas tugbaa_sezercanak cinsiyeti kaçıncı haftada öğrendiniz acaba bir de Pamukova devlet hastanesinde hangi doktora gittiniz memnun musunuz 😊