BusraArslantas tugbaa_sezercanak cinsiyeti kaçıncı haftada öğrendiniz acaba bir de Pamukova devlet hastanesinde hangi doktora gittiniz memnun musunuz 😊
tugbaa_sezercanak BusraArslantas pamukovada bi tane doktor var şuanda Sena hanım gayet iyidir ben memnunum ama beni iki aydır perinat takip ediyo eğitim araştırmada cinsiyeti 15hafta5 günlükken perinatoloji de söylediler
esma_acun buket123_ kaç haftalıksınız benimde oğluma hep bacak arası boş diye kız demişlerdi 17. Haftada öğrenmiştik
BusraArslantas tugbaa_sezercanak teşekür ederim ben de Bilecik’teyim ultrason görüntüsü net olunca belki oraya da gelirim diye düşündüm 16 hafta oldu benim de eğitim araştırmada muayene esnasında artık söylerler diye düşünüyorum
tugbaa_sezercanak BusraArslantas belli olur yüksek ihtimalle ozaman sizinde canım evet bizim burdaki cihaz net gösteriyo sizin son adetiniz ne belki aynıyız bende 16 oldum bugün tam
BusraArslantas tugbaa_sezercanak 31 mayıs benim de inşallah gösterir 2 kere gittim göstermedi ya da söylemek istemediler herhalde yanılma oluyor diye sanırım
tugbaa_sezercanak BusraArslantas benimde 29 Mayıs erkek dediler yakınız seninle banada 12 haftalıkken doktor sanki gördü ama söylemedi hiç bişey zorlamadım bende 15 den önce söylemem dedi
BusraArslantas tugbaa_sezercanak benim de 12 haftada özelde doktorum anladı ama söylemek istemedi öyle hissettim Çarşamba gününü bekliyorum kız istiyorum nasip bakalım 😊
tugbaa_sezercanak BusraArslantas gönlünden geçen olsun inşallah canım oğlun var mı oğlun varsa insan illa ister başka meyveden tatmak benimde 3 tane kızım var 🌸
buket123_ kafiyelianne hayır içime erkek doğuyordu ama kızmış 20. Haftadayım suan kesin öğrenmiş olduk 🌸
buket123_ kafiyelianne Teşekkür ederim 💕 Bukabyıksrım hiç olmadı diyebilirim bir hafta oldu geçti hemen ilaç vs kullanmadım siz hamile misiniz
kafiyelianne buket123_ evet ilk gebelik 11. Haftada kız dedi ama alışveriş için acele etmeyin dedi bende erkek hissediyorum nedense hep
buket123_ kafiyelianne yaaa bende hep öyle hissettim etraftaki herkes de benim gibi hissettti ama belli olmuyor işte sağlıklı olsun inşallah
kafiyelianne buket123_ hurafelere göre erkek diye düşünüyorum nedense 😁 bilmiyorum doktor gördü mü görmedi mi