tugbaa_sezercanak buket123_ https://mutluresim.com/images/2026/08/ miraydan Banada tahmin de bulunur musunuz rica etsem 11hafta 5
buket123_ miraydan bende hep erkek hissediyorum ama bacak arasında bişey gözükmüyor gibi doktor kız gibi dedi
esma_acun buket123_ kaç haftalıksınız benimde oğluma hep bacak arası boş diye kız demişlerdi 17. Haftada öğrenmiştik
buket123_ arasmom0101 doktor kıza benzetti ama gönlümden geçen erkek ya hayırlısı tabi Ama böyle yandan baktı sadece
miraydan buket123_ 16 haftalıkta cinsiyeti öğrenmek için iyi bir zaman başka bir doktora da git çok öğrenmek istiyorsan canım için rahat olsun en azından bilmemek de kötü insan merak ediyor böyle olunca
arasmom0101 buket123_ çıkıntısı erkeğe benziyor öne doğru gelmiş ben öyle gördüm hayırlısı olsun sağlıkla gelsin inşallah 💕
buket123_ miraydan teker gidicem canım başkasına bakalım detaylıda tam belli oluyor sanırım bazen tanışma da oluyormuş
miraydan buket123_ tabi canım detaylıda heryeri inceledikleri için kesin belli olur hakkında hayırlısı olsun öğrenince haber ver merak ettim 😀