ekiminannesii feyzzdkc 32+5 ikinci oğluma hamileyim. İlk oğlumun adı Ekim. İkşnciye hala karar vermedim. Eşim Erim istiyor. Nedense tamam okey diyemiyorum. Benim aklımda Tuna , Kıvanç gibi isimler dönüyor
merve966 ekiminannesii Erim Erkeğim gibi hissiyat veriyor bence itici kırılmazsanız ya Azerilerde kocam demek zaten. Kıvanç çok daha güzel bir isim
hilal_tuana1 35+0 dan selamlar ☺️ ilk kızım Beren Buda Ceren olacak nasipse 🙏🏻 sağlıkla gelsin minnoşlarımız 💕
feyzzdkc aydanatik ay öyle demeyin bende başta erkek istiyordum hatta erkek isimleri bakıyordum kız olduğunu duyunca başta şaşırdım ama şimdi diyorum iyiki kızım oluyor diye evladın kızı da erkeği de çok güzel öbürü kız olur öyle düşünün😅
feyzzdkc negerekvarrr aaay bu kaynana kayınpeder ismi koyma olayı beni çok gerdi bu hamileliğimde. niye onların adını koyacakmışız duymazdan gel bacım canın ne istiyorsa onu koy sanki ismini koysak taç mı takıcaklar kafamıza
feyzzdkc melike1449 melisaya ben de bakmıştım anlamı sadece bitki ot o yüzden istemedim ela çok güzel ama