feyzzdkc 37+4 günlük hamileyim kızım olucak nasipse adını miray koymak istiyorum sizce nasıl bi isim siz bebeklerinize hangi isimi koyacaksınız
eda_dmrg feyzzdkc 28 haftalık hamileyim kızımın ismini Zeynep Mihra koyacağız inşallah sağlıkla zamanında gelsin bebeklerimiz🩷
Sedanur25_ feyzzdkc 28+6 kızım olucak adını umay koyucam miray güzel isim arkadaşımın kızının adıda miray
hiraa1 feyzzdkc kızım olursa İkra koymak istiyorum oğlum olursa Karan 😍 cinsiyetimiz belli değil daha😍
aydanatik Sedanur25_ bende hep kız hissediyordum umay adını bile koycam diyordum özele gittim erkek dedi bütün hayallerim yıkıldı umarım yanlış bakmıştır
Sedanur25_ aydanatik detaylı ulttasonu bekle cnm orda net söylerler bize 11 haftalıkken kız dediler çok erken gösterdi😂
feyzzdkc aydanatik ay öyle demeyin bende başta erkek istiyordum hatta erkek isimleri bakıyordum kız olduğunu duyunca başta şaşırdım ama şimdi diyorum iyiki kızım oluyor diye evladın kızı da erkeği de çok güzel öbürü kız olur öyle düşünün😅
Sedanur25_ aydanatik hayırlısı neyse o olsun aşko üzülme isyan etmw sağlıklı eli ayağı düzgün olsun die düşün
negerekvarrr Kız olursa elanur erkek olur sa bellisiz😃 ama kaynanam cok ısrarcı adımı koy diye sanki bana çok iyi davranıp güzel şeyler yaşattı sanki iyi bir kaynana olsaydın koyardım ama benimle değilsin kayniş üzgünüm .
feyzzdkc negerekvarrr aaay bu kaynana kayınpeder ismi koyma olayı beni çok gerdi bu hamileliğimde. niye onların adını koyacakmışız duymazdan gel bacım canın ne istiyorsa onu koy sanki ismini koysak taç mı takıcaklar kafamıza
vanilyalibuse feyzzdkc sağlıkla gelsin gayet tatlı bir isim 🌸💞 16+5 haftalık hamileyim biz de Zeynep istiyoruz nasipse 🌸🎀
feyzzdkc melike1449 melisaya ben de bakmıştım anlamı sadece bitki ot o yüzden istemedim ela çok güzel ama
duygunisa Erva ve İkra arasında kararsızım ben Erva düşünüyorum eşim İkra 33 haftalık hamileyim hala net karar veremedik
esmacuk feyzzdkc bir kızım var ismi Hafsa Vera şimdi bir oğlum olacak inşallah onun adını da Ömer Sefa koyacağız 🥰