fadimeinci ejdh_ merhaba söylerken ikisini birlikte söylemek biraz zor gibi geldi bana. Benim de oğlumun adı Mahir şimdi ikinci oğlum alacak ama bizde ona Musab düşünüyoruz ama gam karar veremedik daha arayıştayız
sevvalinwonderland feyzzdkc miray ismini ben çok severim. hatta gençliğimde kızım olursa koymayı düşündüğüm isimlerdendi ama sonradan vazgeçmiştim 😊 şimdi oğlum olacak, “gökalp” koyacağız hayırlısıyla 🌺
tugceninincisi ilk çocuğum kız ismini İnci koyduk ikinci çocuğum erkek olacak nasipse ismini rahmetli babamın ismi olan levent koyucaz :)
arzu_3436 feyzzdkc çok güzel isim Allah sağlıkla kavuşmayı bütün hamişlere nasip etsin inşAllah🥹 benimde kızm olucak Alina koydum adına 24+3 haftalığız🥹🌸
negerekvarrr zeynepdemir65 inşallah öncelik sağlıklı sıhhatli hayırlı bir evlat kızım olurda kaynana adı koymazsam bende gülerim inşallah😃 tüm yaptıklarının intikamı olacak
zeynepdemir65 negerekvarrr rabbim sağlıkla kucağa almayı nasip etsin inşallah bende taraftar değilim oğlum olucak kayın babam ismi koy dediler bende teşekkür ederim dedim fazla gelir 😂
negerekvarrr zeynepdemir65 amin inşallah siz de sağlıkla kucagına alın🥰 boşver sevdikleri gelini var paralarını yiyor o koysun 😃
delalinannesi feyzzdkc ben Ayyüce Delal koyacağım Allah nasip ederse ve eşim de müdahale etmezse 🥹❤️ sağlıkla gelsin kızlarımız inşallah 🙏
Ezel04 feyzzdkc sağlıkla gelsin prenses bizde şuan 21 + 5 bizimkide kız Asmin koyucaz ismini prensesimiz adını babası buldu 😊🩷