tugba4242 36+6 suyumuz fazla bizim de 32 de farkettik şekerim yüksekti diyet ile dengelemeye çalışıyoruz
iremcansuok 35+3 haftayız gece uyuması artık kalmadı sabah uyuyoruz Biz 7′de uyuyoruz 11.00′de kalkıyoruz bir gün kasılmalarımız sancılarımız varsa diğer gün olmuyor kramplarımızdan dolayı Uyuyamıyoruz öyle bir şekilde bitiriyoruz günü
Rojdiyebiri iremshnr 14+3 olduk 🍎kadarız cinsiyete ilk erkek sonra kız denildi haftaya pazartesi netleşecek İnşallah ikili tarama testi verdim sonuçlarım çıkmış fakat onun için de haftaya çarşamba randevum içim rahat kötü bir şey yoktur o yüzden streste değilim İnşallah sonuçlarım temiz çıkar🥹
sultan_yldrm 5+5 oldum pimi çekilmiş bomba gibi geziyorum etrafta bel ve karın ağrım da çok şu riskli dönem ne zaman geçecek
burcuicer Geldik 10.haftaya,cuma günü kontrol günü,hem heyecanliym hemde anlamsz şekilde gergin 😂çok tuhaf
busragultas 29+2 oldum gece uykularım şimdiden yok gözümden uyku akıyor ama uyuyamıyorum. Sabah 10-11 gibi anca uyuyabiliyorum uyuduğumda da hiç bir şekilde yataktan kalkmak istemiyorum. Tek doz aşı oldum dün boğmaca kol ağrım var ekstra 🥲