kevseryakar8 31+1 haftalık riskli geçiyor suyum geliyo 1 ay 15 gündür 10 gündür bazen pembe bazen kırmızı leke geliyor sancım var çok şükür idare ediyiz
meryemy93 arzu_3436 havuç yemek suyu arttırıyor demişti doktorum yasaklamıştı bana da gebelik şekeri vardı. Havuç yiyerek deneyin. Sağlıkla ve zamanında gelsin minik inşallah.
sudee13 11 haftayım sol bacağımda dvt var yaklaşık 2 hafta önce yaşadım aranızda duyup benim gibi olan varmı bide ilk bebeğimi 10 günlükken kaybettim sezeryan ile doğumum oldu çok zorlanıyorum bu bebektede günde 2 doz kan sulandırıcı kullanıyorum
ayferdoga arzu_3436 merhaba ilk gebeliğimde ben de su azlığından dolayı yakın takipliydim. Bol su be günde bir büyük bardak havuç suyu içmemi önerdi doktor. Armut da bana iyi gelmişti. En azından su aynı seviyede kalmıştı azalmamıştı.
deryabk busesahin çok geçmiş olsun.bende 28 ağustosta giricem.2-3 gğn vardı sizinle aramızda yanlış hatırlamıyrsam.bende çok heyecanşıyım detayşı için.lütfen deneyimlerinizi yazarmısınız.
busesahin deryabk sat 1 nisan çok heyecanlı evet özele giidyorum kendi doktorum ben yaparım dedi bakalım oda aynı şekil mi bakcak cinsiyetimiz kız dedi ama değişmesindende korkuyorum😂
busesahin deryabk şaka gibi ama cinsiyet partisi yaptık birsürü şey aldık erkek çıktı😂atlatamıyorum şokunu ultrasonda 21.22 hafta daha uygun bence daha küçük haftaya gel dedi
busesahin deryabk detaylıyıda kendi doktorumuz yaptı 😅rüya görmüştüm değişiyordu cinsiyet eşimde saçmalama demişti sonra dalga geçer gibi sordu doktora hocam cinsiyet değişmedi dimi diye oda hatırlamadı ne dediğini işte pipisi kesin erkek başka ihtimal yokki diyince biz ağzımız açık kaldık doktor kız dediğine inanmadı resmen😂💙
busesahin deryabk fetal kesin oluyor zaten 😂bu sene erkek bebek senesi etrafımda 3 arkadaşımla aynı haftayız çok yakın erkekti dedim benim nasıl farklı çıktı meğer benimde erkekmiş
deryabk busesahin bende demiştim bu sene erkek senesi diye.neredeyse 10 kişiden 9’u erkek.çevremde hiç kızı olacak yok🤣